Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1321 razy
słowa kluczowe: nowość  megabola 
Autor

Nowość Megabola

Lord_Xenu

Wysłana - 09 września 2008 17:38    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Hejka,

Nasz ulubiony i ceniony Megabol przygotował nowość dla swoich fanów - Crea-Cola.
http://megabol.pl/products/crea_cola/crea_cola.htm

Tańczysz to!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 września 2008 17:41 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

aruss10

Wysłana - 09 września 2008 17:41    Edytuj Cytuj
ooo

W 5 minut na motocyklu przeżyję więcej niż Ty przez całe życie.

zaba2461

Wysłana - 09 września 2008 17:43    Edytuj Cytuj
PIJ COLĘ, BĘDZIESZ WIELKI !

Lord_Xenu

Wysłana - 09 września 2008 17:52    Edytuj Cytuj
A pamiętacie zapowiedź tego produktu - "mieszanka kreatyn (głównie tri-creatine malate)" - no i mamy mieszankę Rzeczywiście głównie jest tam jabłczan

Tańczysz to!!

mentos_

Wysłana - 09 września 2008 18:05    Edytuj  Cytuj

Specjalista -

Martainn

Wysłana - 09 września 2008 18:22    Edytuj Cytuj
Ostatnio Megabol zdecydowanie zwiększył loty i jakość produktów. (Widać po opiniach wielu zagorzałych przeciwników) Np Isoplex jest bardzo smacznym i dobrze ocenianym białkiem. Dolar idzie ostro w górę więc kończą się złote czasy amerykańskich białek i wtedy to będzie ciekawa propozycja. I te tajemnicze ziółka, z dobrych źródeł wiem, że są kozak.
I tak szydzony biosterol i testosterol. Stestowali ludzie z forum o bardzo dużym stażu i doświadczeniu i im podniosło libido i poziom testa (badania laboratoryjne). Tyko sznurom bez doświadczenia nie podnosi i potem krzywdzące i niesprawiedliwe opinie.
Zmieniony przez - Martainn w dniu 2008-09-09 18:23:58

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2008-09-09 18:26:04
Specjalista -

Lord_Xenu

Wysłana - 09 września 2008 18:45    Edytuj Cytuj
Zgoda - parę rzeczy ostatnio im się udało.
Ale ludzi co innego tu wqrwia. Chodzi o te ich reklamy i opisy - to zwykłe sztuczki i kruczki, które mają na celu omamić.
Przykłady? Proszę,z tych ostatnich:
- Optimum reklamowane jest jako "izolowane białko serwatki" co ma usprawiedliwić wysoką cenę (wyższą nawet niż te renomowane produkty)- i już słyszałem na tym forum jak ktoś nazywa to izolatem. Chyba o to M. chodziło.
- Trąbią, że nie ma dodatków roślinnych, które stosują inne firmy pod hasłem peptyd glutaminy. Ale w innych ich odżywkach białkowych np. Isoplex ten argument już nie pada jakoś dziwnie.
- Krytykowali i ujawniali oszustwo pod nazwą kre-alkalyn...po czym sami wypuścili swój i piszą, że to może wpływać na stabilność - moralność Kalego.
- Reklamy...Ta chyba ostatnia z SDW, gdzie starają się przekonać nabywcę, że ich produkty projektuje Dr. Fort i dlatego są dobre, a te droższe innych firm skoro nie podano autora receptury to zrobili jacyś dyletanci - to jest oczywiście bzdura. O co tu chodzi? A no o to, że Megabol chwali się rzeczami, które u innych profesjonalnie prowadzonych firm są normalnością i nie warto o tym wspominać. To tak jakbyś kupował parówki, na opakowaniu których byłoby napisane, że są nie trujące i wykonano je z przepisu Kuronia.
Panowie z Megabola (i dziewczyny) - jeśli wasze produkty są dobre, to obronią się same bez takich głupot wypisywania.

Ale ogólnie idzie ku dobremu. Każdy ma swój target i sposób na zarabianie pieniędzy - uczciwie lub mniej uczciwie.

Tańczysz to!!

Martainn

Wysłana - 09 września 2008 18:49    Edytuj Cytuj
A reklamy to inna sprawa Ja tam nigdy reklam nie czytam. Patrzę na skład z reguły

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2008-09-09 18:58:24
Specjalista -

chucknoris

Wysłana - 09 września 2008 19:05    Edytuj Cytuj
rozmawiajmy tylko o produkcie crea cola
Specjalista -

Martainn

Wysłana - 09 września 2008 19:07    Edytuj Cytuj
Ja na pewno spróbuję. Strasznie mnie ciekawi jak to będzie smakować.
Specjalista -

Florian555

Wysłana - 09 września 2008 19:22    Edytuj Cytuj
Jak będzie dobre w smaku i cena będzie dobra to czemu nie
ja też chyba spróbuje

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nowość Megabola

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.