Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2293 razy
słowa kluczowe: nowa  siłownia 
Autor

Nowa siłownia.

weeeb

Wysłana - 08 lutego 2010 18:20    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.
Dzisiaj byłem w nowej przeniesionej siłowni Gym system. Jestem pod wielkim wrazeniem. wiekszy lokal, 300m powierzchni. Sprzet celujacy oraz super klimat. Jestem bardzo zadowolony ze zostało wszystko przeniesione. Bedzie gdzie pakowac :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 lutego 2010 19:33 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

VIPERo

Wysłana - 08 lutego 2010 19:33    Edytuj Cytuj
Wszystko super tylko może napisz coś więcej np gdzie ta siłownia?

Foto Portfolio www.foto-graf.isgreat.org

Silverado

Wysłana - 08 lutego 2010 20:59    Edytuj Cytuj
o asia ma drugie konto na sfd ...

gym-system

Wysłana - 08 lutego 2010 21:44    Edytuj Cytuj
silverado.za kazdym razem jak jest moja silka w temacie lub moje imie zawsze znajdziesz powod zeby sie do***ac .ja nie musze zakladac dwoch kont zeby cos napisac.wuluzuj troche,a jak masz jakies ALE...napisz wprost .beda tacy co to poczytaja i tacy co beda mieli to w dupie co nabazgrolisz.nie czepiaj sie mojej osoby bo robi sie to nudne.nabazgrzesz jeszcze cos to pozostawie to bez komentarza,ale jak cie juz spotkam bo wiem kto pisze dostaniesz takiego kopa ....ze daj boze.odczep sie odemnie,a jak napiszesz odpowiedz n a mojego posta to wierz mi....sorry za slowa.mam na to wy***ane..pozdrawiam Asia SILOWNIA AGATA KRZEMIENIECKA 2 stara femina .nad wejsciem baner .pozdrawiam i zapraszam

asiagym

adzem

Wysłana - 08 lutego 2010 22:19    Edytuj Cytuj
silverado nie denerwuj nam szefowej bo na to nie zasługuje w przeciągu paru dni stworzyła wypasioną siłownia wiec proponował bym ważyć słowa!!! A tak na marginesie to będzie ogłoszenie ; Ludzie wpadajcie bo warto niedługo rusza największa i najlepsza prawdziwa pakernia w łodzi prowadzona oczywiście pod okiem mistrzów:) wiec nie ma co się ociągać krzemieniecka 2 stara femina 100% hardcore

LucasPower

Wysłana - 09 lutego 2010 00:47    Edytuj Cytuj
Super ... SUPERRRRR !!! Jak powrócę po przerwie do ćwiczenia to na 99% będę uczęszczał na siłownie Pani Joanny... Wcześniejsze miejsce było średnio dla mnie dogodne ale to jest o wiele bliżej... Jeśli można prosić to niech ktoś zamieści jakieś zdjęcia podglądowe nowej siłowni ??? Im więcej informacji tym lepiej ... Pozdrawiam

adzem

Wysłana - 09 lutego 2010 09:37    Edytuj Cytuj
Będą dzisiaj jakieś fotki obiecuje !!!!!!!!!!!!

Silverado

Wysłana - 09 lutego 2010 15:59    Edytuj Cytuj
o ja chyba bana dostane, niezle zaszalalem w ostatnim poscie ... ok bede wazyl slowa ... co do joasi nic nie mam osobiscie, poprostu nie lubie osob zachlannych na kase, wszyscy od ciebie uciekli (wiadomo o kogo chodzi - i nie mowie tu bynajmniej o jakis zwyklych karnetowiczach), kopa moze dostane, ale napewno nie w agacie, bo tam juz nigdy nie zajrze, moze w jakiejs ciemnej alejce mnie dopadniesz ;(, a co do nowej agaty zycze (choc to i tak nic nie da ;p) jak najbardziej powodzenia i kroci zaprawde krociiiiii many many many

ps i nie mozesz wiedziec kim jestem, nikt tego nie wieeee aaaaa

adzem

Wysłana - 09 lutego 2010 23:06    Edytuj Cytuj

Oto obiecane zdjęcie trochę niewyraźne ale zawszę tak wygląda nowa lepsza Agatka :) i pierwszy oficjalny klient ;)

adzem

Wysłana - 09 lutego 2010 23:11    Edytuj Cytuj

Zapomniałem dodać ze powierzchnia duzo dużo wieksza niz w starym lokal :) jest gdzie posiedzieć napić się dobrego białeczka i obejrzeć co tylko się zechce :)(jak widać na załączonym obrazku) są trzy telewizorach lcd rozmieszczonych na całej siłowni Wypasik to jest więcej niż siłownia ;)

Adas19

Wysłana - 19 lutego 2010 11:35    Edytuj Cytuj
ile karnet ?

Kocham Ten Sport :)

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nowa siłownia.

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.