Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ja po cyklu 1-4 met 25mg ed i 1-8 test enat 500mg e5d dorzuciłem novedex XT do cloma i nolvy. Brałem 2 caps ed na noc i miałem takie odczucie że po ok tyg brania siła poszła w gore =o pct leciałem 3 tyg, moim zdaniem odblok był udany, po pct poleciał storm + shock, jest 3 miechy po cyklu, spadki były minimalne minimalne, uważam że warto dorzucić novedex XT do pct
1267879640000
Don Pawson
Wysłana - 06 marca 2010 13:47
ja uważam, że novedex idealny do łykania razem z clomidem, ale w dawce 1, góra 2 kapsy ed. Sprawdzałem na sobie. Po skończeniu clomu można zwiększyć dawkę.
Choć po takim cyklu przeprowadziłbym kompletnie inne i moim skromnym zdaniem dalece bardziej skuteczne pct...
Zmieniony przez - Don Pawson w dniu 2010-03-06 13:47:56
Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować. Resztę traktuj jak kupę gówna, a jeżeli musisz paść, to z dymiącym rewolwerem.
Ekspert -
1267879655000
_BrEaKeR_
Wysłana - 06 marca 2010 13:58
no to w końcu jak bo za 2 tygodnie zaczynam odblok
Życie Zaczyna Się Po Pięcdziesiątce..................................w Bicepsie
1267880317000
drRzezio
Wysłana - 06 marca 2010 14:03
Ja np tak robię: Clom + Mono rano + Stack kreatynowy po południu
A jak się skończy Clom to: Mono rano + Stack kreatynowy po południu + Novedex + Axis-ht + TAD + dużo witaminy C.
Od 08.2010 ON
Znawca -
1267880601000
listek20
Wysłana - 06 marca 2010 14:07
Po metce jak mnie zblokowało zarzucilem listek clomidu i 1 caps Novadexu ed i odblokowało bez problemu
1267880852000
wowo77
Wysłana - 06 marca 2010 17:52
Novedex + Axis zarzuciłem po odbloku. Jade na tym na tym dopiero 2 dni więc cięzko jeszcze cokolwiek powiedzieć. Bede obserwował.