Czy ktoś wie jak mierzy się długość nóg? (czy od wewnętrznej strony uda, czy też może od biodra... ) Ciekawi mnie również jakie proporcje są "idealne". Np. jak długie powinny być nogi przy moim wzroście? (168) Może to głupie pytanie ale bardzo mnie to interesuje. Prosze o pomoc
**************************** Kiedy nie ponosisz sprawy - nie ma sprawy. ****************************
Nogi mierzysz zawsze po wewnetrznej stronie. Nie wiem, czy istnieja jakiekolwiek wytyczne, ile cm to malo, ile w sam raz, a ile duzo. Chodzi glownie o efekt wizualny. Moje, przy wzroscie zblizonym do Twojego maja 33 cale (czyli 84 cm) I nie narzekam
.::Wampir dotąd kąsa, póki próchnicy nie dostanie::.
1052405616000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 08 maja 2003 17:44
Tak, przzy wewnetrznej stronie uda (w sumei to wiadoo gdzie sie koncza o gory) Co do dlugosci.. to wizualny efekt jest najwazniejszy... wylicznikow jakichs nie ma...
Pozdrawiam - Leniwy SiWy Doradca w dziale: "TRENING" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -
1052408680000
Decha
Wysłana - 15 maja 2003 19:49
moja noga ma 84 centy przy zwroscie 181 i nogi wydają się długie w wąskich spodniach heh bo na codzień chodze w szerokich
TAG: Nasza radosna skatowska ekipa żaden z nas nic nigdy nie łyka żadnych anaboli czy narkotyków to jest przyczyna naszych dobrych wyników !!!
"witam mam 14 lat i wyciskam na skosie 165kg,wiem ze to malo ale cwicze dopiero 2 dni...."
albo sog albo w******l Raperem nie zostaniesz przez szerokie spodnie
1053020945000
Decha
Wysłana - 15 maja 2003 20:02
sory mam 91
TAG: Nasza radosna skatowska ekipa żaden z nas nic nigdy nie łyka żadnych anaboli czy narkotyków to jest przyczyna naszych dobrych wyników !!!
"witam mam 14 lat i wyciskam na skosie 165kg,wiem ze to malo ale cwicze dopiero 2 dni...."
albo sog albo w******l Raperem nie zostaniesz przez szerokie spodnie
moje nogi to 85 cm, a ta top modelka ma nawet jedno zdjęcie co na jej nogach jest miarka narysowana, ale z tego co pamiętam to chyba ta liczba, dotyczy zewnetrznej strony nóg z kawałkiem bioder, ale w sumie mogę źle pamietać
1053075092000
Tyka
Wysłana - 16 maja 2003 10:52
Hehe, sorry skłamałem - Adriana Sklenarikova - 126 cm Z tym że chyba masz rację że to po zewnętrznej, od główki kosci biodrowej.