"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -
1252260476000
agentRocky
Wysłana - 06 września 2009 20:10
oo widze kolejny mądrala, czemu nie ten dzial skoro odzywki tutaj są, chcialem ogolnie zapytac jak moze byc, czy lepiej nie laczyc dopalacza przedtreningowego z clenem, bo mogą byc jakies jazdy z cisnieniem czy to nie bedzie mialo raczej wplywu, wypowiedzcie sie
1252260623000
eNd_
Wysłana - 06 września 2009 20:16
dlatego że piszesz o clenie, który suplementem ewidentnie nie jest
no-xplode to też raczej supel z pogranicza, który z resztą jest powoli wycofywany za lek w składzie
poza tym problemy z ciśnieniem są zdecydowanie częściej spotykane po dopingu, niż suplemnetacji
dlatego tez uważam, że temat ten powinieneś założyć w dziale doping - oczywiście aby zwiększyć szanse na zadawalającą Ciebie odpowiedz
którą z resztą może Ci dać tylko wróżka, o czym już pisałem w pierwszym poście
mam nadzieję że rozwiałem Twoje wątpliwości
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -
1252261010000
TomQ-MAG
Wysłana - 06 września 2009 21:13
oo widze kolejny mądrala, czemu nie ten dzial skoro odzywki tutaj są, chcialem ogolnie zapytac jak moze byc w dopingu tez jedza suple i predzej znajdziesz tam opinie o clenie z suplami, niz w suplach.
Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają? Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -
1252264427000
variatj
Wysłana - 06 września 2009 22:01
eND_ napisałeś, że Xploda wycofują... rozwiń temat jak możesz.