Jakie byście polecili połaczenie tych 2 rzeczy? Jeżeli chodzi o NO-Bastera to chciałem wziąść UNIVERSAL Shock Therapy 1008g a co do kreatyny to nie jeste pewnien ale raczej nie mono? I co sądzicie o tym UNIVERSAL Shock Therapy 1008g, czytałem ze ma w środku kreatyne czy to prawda? ;P
nie pierdOl- ZARZUCAJ!!!! Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA MOJE BŁEDY WYNIKAJĄCE Z BRAKU SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO W DOMU SPAM [http://www.sfd.pl/-t458742.html]
szymon07 a czy ty nie umiesz chłopie zobaczyć na necie jaki skład ma shock a nie zadajesz takie pytania a po drugie shock działa bardziej pobudzająco bo tego no bostera jest tam mało ok 1g (arginina + cytrulina) ale pompa jako tako jest
łazisz cały dzień wór poci się wystarczy jeno roz podropać po nim się a ci rence dupią cały dzień - nigdy nie drop się po aerobach
1185550231000
zygzag
Wysłana - 27 lipca 2007 21:14
Ja rowniez Shocka ci polecam(plus Storm jezeli portfel gruby). Wedlug mnie po Shocku(plus kawa) efekt podobny do Effy bez drgawek(no moze troche) i zawalow.
1185563658000
fukinhot
Wysłana - 27 lipca 2007 21:25
Wedlug mnie po Shocku(plus kawa) efekt podobny do Effy bez drgawek(no moze troche) i zawalow.
Osobliwe porówanie i śmieszne zarazem.. Schock plus kawa? Ale po co? Odpowiednia dawka kofy i nie tylko już siedzi w shocku...
Nie chodzilo mi o branie kawy razem z shockiem tylko o to ze moje wrazenia jezeli chodzi o ten suplement mogly byc zwiekszone z powodu picia kawy w porach dawkowania.