Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 5121 razy
słowa kluczowe: noże  rzutki 
Autor

Noże-rzutki

SZTURMAN

Wysłana - 13 sierpnia 2003 21:59    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Na wstępie chciałbym zaznaczyć że byłem zapobiegawczy i starałem się znaleźć podobny post. Jeżeli jednak coś takiego istnieje to poprostu poproszę o link. No to do sprawy...

Chciałbym nauczyć się rzucać rzutkami. Chciałbym wydać na swój pierwszy nóż do 300 zł(chociaż zaznaczam że wcale nie muszę pozbyć się tej kasy, jeżeli jest coś tańszego a dobrego dla początkującego to nie pogardzę). Jeżeli ktoś jest niezły to prosiłbym w miarę możliwości o wskazówki. Przy okazji jak macie coś na kompie to wrzucajcie(foty, ceny<?>). Możecie się też pochwalić w celności:P Obiecuję że jak sobie sprawię noż to będę informował o postępach

SZTURMAN

SFD FIGHT CLUB

Przekraczaj swoje granice!

Pamięci Janusza Kuliga- kibice/ In theory, there is no difference between practice, but in practice there is. Sorki za błąd:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 sierpnia 2003 22:15 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 67.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 13 sierpnia 2003 22:15    Edytuj Cytuj
wejdź na alegro tam często można kupić dośc dobre rzutki. Trzeba jednak uważać na szajs, więc jak widzisz coś za 20 zł-to nie kupuj
W sklepach z nożami lub bronią też można dość często dostać taki sprzed za wmiarę nie duże pieniądze.

SZTURMAN

Wysłana - 13 sierpnia 2003 22:38    Edytuj Cytuj
http://www.militaria.pl/cocoon/product.xml?product=1266&page-frag=8&context-type=regular

Czy ten nożyk jest godny uwagi?

SFD FIGHT CLUB

Pamięci Janusza Kuliga- kibice/ In theory, there is no difference between practice, but in practice there is. Sorki za błąd:)

SFD

Wysłana - 13 sierpnia 2003 22:42    Edytuj Cytuj
nie miałem go nigdy w ręca jednak jeśli to produk firmy cold steel to szajs to na pewno nie będzie.

shnosnas

Wysłana - 13 sierpnia 2003 23:42    Edytuj Cytuj
szturman: dobry nóz do rzucania kupisz już za 80 zeta. Natomiast nauczenie się rzucania to bardzo trudna sztuka wbrew pozorom.

Nóż ze zdjęcia mam osobiście i kupiłem go w warszawie za 80 zeta - nic nie kupuj z netu idź do sklepu normalnego. Na ww masz cenę nieprzeciętną.

Tym nożem nauczyłem się rzucać po 2ch tygodniach ciężkiego treningu, a i tak trafiałem 8 lub 9 razy na 10 do nieruchomego celu. Co ciekawe, jak przestałem rzucać na rok, to później musiałem się uczyć od początku. Poza tym, jak nauczysz się rzucać takim nożem to nie znaczy że rzucisz jakimkolwiek innym - po prostu ten konkretny model ma dobre parametry i tylko nim będziesz skuteczny.

Doradca w dziale Combat/Samoobrona

Everybodys stupid, but not as stupid as Johnny Knoxville!

www.fotouslugi.org.pl FOTO
www.scholarium.eu TŁUMACZENIA

Specjalista -

SZTURMAN

Wysłana - 14 sierpnia 2003 08:18    Edytuj Cytuj
dzięki za odp.

SFD FIGHT CLUB

Demize

Wysłana - 14 sierpnia 2003 10:56    Edytuj Cytuj
Po pierwsze:
Jesli nie masz zadnego pojecia o rzucaniu to nie kupuj zadnych Cold Steel'i bo to tylko strata kasy. W zupelnosci wystarczy ci narazie noz za 50-100zl.
Po drugie:
Ciezko jest sie nauczyc rzucac dobrze nozem, tym bardziej poprzez net sluchajac czyis wskazowek.
Po trzecie:
www.sfd.pl/search.asp wpisz tam "rzucanie" i wez sortuj wg tematu, bedzie pare postow o rzucaniu nozami i w jednym jest pare fajnych linkow do stron.
Pozdrawiam.

"...we just want our country to love us as much as we love it!..."

"...we just want our country to love us as much as we love it!..."

seal

Wysłana - 14 sierpnia 2003 14:56    Edytuj Cytuj
ja zlamalem juz 3 i dalem sobie spokoj

"doradca w combat/samoobrona"

trust no one

trust no one

SZTURMAN

Wysłana - 14 sierpnia 2003 19:56    Edytuj Cytuj
demize daje ci słowny SOG.

SFD FIGHT CLUB

Vince_FK

Wysłana - 18 sierpnia 2003 11:25    Edytuj Cytuj
Tez ostatnio wzielo mnie na nauke rzucania nozem, i mam podobny problem... ta zabawka cold steela wyglada nieco jak nasz polski trener stad wnioskuje, ze jest duzych rozmiarow. Sam szukam jakiegos sensownego noza do rzucania i pomijajac te za 20 na allegro to nie potrafie zadnego konkretnego znalezc. Kupowal ktos jakies noze do rzucania przez inet, ktore moglby polecic ?

-----------------------------
Empty your mind, be formless, shapeless...like water. You put water into a cup, it becomes a cup. You put water into a bottle, it becomes a bottle. You put in a tea pot, it becomes a tea pot. Now water can flow, or it can crash. Be water my friend.

Lufa

Wysłana - 18 sierpnia 2003 16:41    Edytuj Cytuj
a pamietacie nozownika z Desperado on mial takie male nozyki.co to byly z anoze i ile one kosztujaa??

Remember there is only pain if you quit in the street.

Remember there is only pain if you quit in the street.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Noże-rzutki

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.