Autor

Nitrobolon 2 limited edition

ZiomHG

Wysłana - 25 sierpnia 2010 13:34    Edytuj Cytuj
Witam. Zaczolem cykl na nitro + mono, zaczolem od 15 g przed treningiem teraz biore jakies 30 g i ciagle nie odczuwam jakiegos pobudzenia, czy moge zwiekszyc dawke czy dopiero sie nitro rozkreca? (teraz drugi tydzien cyklu)
Dodam, ze moja waga w tej chwili to 60 kg (wazylem 65kg ale bylem chory, biegunka przewlekla i zjechalem na 56 kg) staz to 14 miesiecy.

Pozdrawiam

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 25 sierpnia 2010 13:44    Edytuj Cytuj
Nie będziesz miał pobudzenia po Nitrobolonie 2 bo nie zawiera on takich substancji jedynie co odczujesz doraźnie i od razu do Mega Spompowanie na treningu.

Jeśli chodzi Tobie pobudzenie to musiałbyś walnąć Nitrobolon Energized który w swoim składzie zwiera właśnie takie substancje pobudzające.

a wracając do twojego Nitrobolonu 2 to małą porcje przed treningiem walisz ja bym zwiększył do 20 gram przed treningiem.

A już w ogóle po takim czasie jak Ty ćwiczysz ważysz 60 kg ? ile masz lat ???

Zastanów się czy nie zainwestować w Gainera np. Mass XXL i jedzenie bo coś malutka waga a 2 lata stażu.
Specjalista -

ZiomHG

Wysłana - 25 sierpnia 2010 13:55    Edytuj Cytuj
Nie wiem czy dokladnie przeczytales moj temat, przeciez napisalem powod spadku mojej masy. Drugie, to nie dwa lata a rok, trzecie biore przeciez 30g przed trenigiem.

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 25 sierpnia 2010 14:02    Edytuj Cytuj
Hej,

Jeśli chcesz pobudzenie wypij do Nitrobolonu 2 , Kawę na wodzie lub , energetyka albo zarzuć Power Guarane.

Z Gramami nie doczytałem,
a tam gdzie masz staż widziałem 24 miesiące a nie 14,

Przepraszam, mój błąd nie zauważyłem,

Ale 65 czy 60 kg to malutko strasznie nawet na 14 miesięcy - biegunka nie tłumaczy nic - odwadniasz organizm, więc woda wraca po czasie.
Skup się na jedzeniu załatw Gainera, a na reszte pytań już Tobie odpowiedziałem.

Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2010-08-25 14:11:40
Specjalista -

ZiomHG

Wysłana - 25 sierpnia 2010 14:15    Edytuj Cytuj
jak najbardziej wiem, ze to malo ale zaczynalem od 56 kg czyli 9 kg od czerwca do maja nie uwazam za tak bardzo zly wynik. Oczywiscie, ze niestety biegunka przewlekla tlumaczy wiele - pokarm ktory dostarczalem przechodzil jak przez sitko - co powoduje utrate masy - a biegunka trwala 3 miesiace, co za tym idzie mniejszy apetyt. Nie mowie to o biegunce ktora trwa 1 dzien.

Pozdrawiam

maverick77

Wysłana - 25 sierpnia 2010 14:15    Edytuj Cytuj
30g to za dużo wystarczy 20g, nitro II nie jest na pobudzenie a na pompe, jak chcesz pobudzenie to nitro energizer lub life energgy/red faster.

VITAMIN-SHOP BYTOM
pn-sb 10-21
ndz 10-20

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 25 sierpnia 2010 14:25    Edytuj Cytuj
ZiomHG, a co było przyczyną dostania takiej biegunki ?

Bo może nie powinieneś stosować suplementów.

3 miesiące to bardzo długo i to tłumaczy taką wagę teraz to zrozumiałe, lecz jedno co mi nie daje spokoju to co mogło ją wywołać bo odrzucając infekcje, wirusy itp zostaje alergia pokarmowa i poważna choroba mukowiscydoza.

Specjalista -

ZiomHG

Wysłana - 25 sierpnia 2010 14:37    Edytuj Cytuj
no to tak, jestem po kolonoskopii i wykryto tylko polipa oraz zapalenie jelita grubego + jakies mnogie grudki chlonne, ogolnie ciagle nie mam apetytu i wszystko mi sie odbija ale jest duzo lepiej. Podejrzewam helicobactera, gastrolog przepisal mi badanie na jakies przeciw ciala wczoraj je wykonalem wyniki maja byc za 3 tygodnie i mam sie zglosic z wynikami. A zaczelo sie od wykiwania mnie z bialkiem ostrowii wpc najprawdopodobniej jadlem surowa serwatke ale po tym nie mialem biegunek a twarde stolce potem trzy imprezy pod rzad i po ostatniej zaczela sie ostra biegunka i bol po prawej stronie. Wyniki morfologii itp mam bardzo dobre.. watroba tak samo, jedynie byla troche powiekszona ale badania w szpitalu nic nie wykazaly.. wiec nie jestem zdrowy w 100%

Pozdrawiam

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 25 sierpnia 2010 14:46    Edytuj Cytuj
zapytaj lekarza ale sportowego czy możesz takie suplementy brać i pamiętaj lepiej dopłacić i jeść coś sprawdzonego.

z apetytem mógłbym Tobie polecić Dibencozide Force ale nie orientuje się już w tak poważnych sprawach.

Trzymaj się, zacznij jeść więcej i nie jedz śmieciowatego jedzenia ja ostnio zjadłem troche pasztetu to mnie brzuch bolał i ehheh się narobiło.

Specjalista -

gregorkrk

Wysłana - 25 sierpnia 2010 14:56    Edytuj Cytuj
Ja bym na twoim miejscu po takiej chorobie odpuścił nitro, a zaczął nabierać masy, niekoniecznie czystej. Faktyko nitro 2 nie daje kopa,a pompa dobra. Tylko że musisz mieć tez co pompować. Proponuje gainera (nie narusza tak organizmu) szczególnie jak jestes po takiej kuracji. Zarzuć miche, dopij gainerem i jakieś witaminy, a potem nitro, zregeneruj organizm najpierw.

Powodzonka

ZiomHG

Wysłana - 25 sierpnia 2010 14:58    Edytuj Cytuj
apetyt mialem duzy bo duzo jadlem.. nie mam pojecia co mi jest i co sie stalo czy ta serwatka mogla miec te bakterie czy cos - nie wiem. Apetyt bedzie zwiazany raczej z biegunkami. Diete tez mialem wiec nie jadlem smieciowatego jedzenia. Licze na pamiec miesniowa..
Jesli chodzi o pompowanie to jak najbardziej jest i lapie w obwodzie jakies 2 cm (mialem 33 cm przed biegunkami teraz 31 a spadlem na jakies 29) pozdrawiam

Zmieniony przez - ZiomHG w dniu 2010-08-25 14:59:56

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nitrobolon 2 limited edition

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.