Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Niskie ciśnienie i inne objawy

Dineek

Wysłana - 28 września 2009 17:54    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
Mam do was pytanie.
Nie wiem co jest ze mną ostatnio - praktycznie cały czas jest mi zimno w nogi i ręce, mam niskie ciśnienie mierzę od tygodnia (dzisiaj było 88/59, w poprzednie nie wiele lepiej).
Dodatkowo mam problemy z wypróżnianiem - chodzę raz na 5-6 dni...
No i jeszcze czasami mam kłucia w obrębie żołądka i dość częste wzdęcia pod brzuchem (2x w tygodniu).
Mam dietę dość zdrową (tak mi się wydaję). Jem tyle ile wyliczyłem swoje zapotrzebowanie - 1500-1600kcal. Dziennie zjadam ponad pół kg warzyw. Mam 182 cm wzrostu i ważę 63 kg.
Jak myślicie jaki może być tego powód ? Czy może być to wynikiem np. przedawkowywania witamin ? Bo w dzienniku vitalmaxa pokazuje mi, że zjadam 250% normy witaminy A i C :P

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 września 2009 19:06 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

lfc_fan

Wysłana - 28 września 2009 19:06    Edytuj Cytuj
Jeśli chodzi oprzedawkowanie witaminy C, to jest ona wydalana z moczem(nadmiar). Myślę że koniecznie powinieneś pójśc do lekarza, on będzie wiedziałna jakie badania cie skierować i co ci jest. Cheba lepiej wiedzieć, co dolega prawda ? :)

ale to moja opinia, może sie ktośwypowie kto miał cośpodobnego lub wie czego to objawy. pozdrawiam :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Niskie ciśnienie i inne objawy

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.