SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Niskie FSH

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 5606

Ankieta

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 22 Wiek 32 lat Na forum 177 dni Przeczytanych tematów 4075
Witam
chciałbym sie dowiedziec czy jest jakas mozliwosc podniesienia FSH

wyniki
FSH -1,4 (1,5-12,4)
LH - 3,84 (1,7- 8,6)
Estriadol - 32,01 (11,3-43,2)
Progesteron -0,32 (0,2-1,4)
Prolktyna - 14,22 (4,1-18,4)
Testo całk - 6,99 (2,8-8,0)
Test wolny 15,33 (4,25 - 30,37)

FT4 1,57 (0,93-1,7)
TSH 1,92 (0,27-4,2)
Kreatynina 71 (62-106)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14075 Napisanych postów 234030 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1090078
Ale jesteś po jakimś cyklu?.
Wrzuć ankietę działu

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 22 Wiek 32 lat Na forum 177 dni Przeczytanych tematów 4075
5 lat temu deca durabolin tylko 2 strzały - 3 tygodnie przerwy i clomid



Zmieniony przez - Pafko w dniu 2018-03-29 16:17:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 22 Wiek 32 lat Na forum 177 dni Przeczytanych tematów 4075
od tamtego czasu bez cyklu - cykl deki przerwany szło w siłe ale tylek bolał
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 22 Wiek 32 lat Na forum 177 dni Przeczytanych tematów 4075
ankieta działu ?? - jestetm tu swiezy :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 394 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 142294
Clomid i pójdzie do góry .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 22 Wiek 32 lat Na forum 177 dni Przeczytanych tematów 4075
Moze najpierw HCG a pozniej clomid ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14075 Napisanych postów 234030 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1090078
http://m.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html 

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 22 Wiek 32 lat Na forum 177 dni Przeczytanych tematów 4075
ANKIETA DODANA
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 658 Napisanych postów 2622 Wiek 29 lat Na forum 357 dni Przeczytanych tematów 45314
tu masz ja wkleic

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 22 Wiek 32 lat Na forum 177 dni Przeczytanych tematów 4075
wiek 32 lat
wzrost 176 cm
waga 83kg
katka 111cm , biceps 38, pas 94, biodra 98
staz - 3lata
dieta - wysokobiałkowa + odzywki białko/aminokwasy
trening 2 razy tydzien /siła
cel - poprawa sylwetki - rzezba
ostatni cykl 5 lat temu - 3 tygodnie półtrwania - clomid
bf 21
tedencja do tycia - głównie brzuch
stan zdrowia - ogólny bardzo dobrybrak tendencji do łysienia- brak owłosienia na klatce piersi

wyniki siłowe - 128 kg na klate - w czasie cyklu deca durabo

aktywne spedzanie wolnego czasu - rower teren
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co dalej na masę i siłę ?