Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Niezwykła maść - czy ktoś tego używał ??

jarasek71

Wysłana - 25 grudnia 2008 16:31    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam!!

Natknąlem sie tutaj na temat o najlepszych maściach i jeden gość o niku Kazziu pisze tak

Jest taka maść przy której ben-gay, abc czy nawet zastrzyki z diclaku wymiękają. Stosuję tą maść juz prawie pótora roku i po rodzinie jest to druga rzecz którą najbardziej kocham - zapewne sporo osób zna ból jaki występuje po nadwerężniu zaczepów łokciowych... otóż po zastosowaniu tej maści ból mija w przeciągu 15-20 sekund, ból spowodowany uszkodzeniem dysku-powstanie w tym obszarze stanu zapalnego(wiem bo miałem)mija-pol minuty. Trochę sie boje bo jest to taki typ produktu który mógłby zrobić spore zamiesznie tu na forum(nie jest to zadna deca w postaci maści itp:) ani wyciąg z gruczołu krokowego piżmaka)w negatywnym sensie tak więc sie ciągle waham...

stosowałem wiele razy w okolicach nerek, nie było żadnych skutków ubocznych...
tak jak mówiłem leki na bazie diclofenaku, ABC, viprosal, ziołolek(stosowałem chyba większość produktów na rynku) pod względem skuteczności są naprawdę parodią w porównaniu do tego produktu, z tym czasem działania jest tak jak mówiłem....co najśmieszniejsze polecił mi tę maść znajomy weterynarz...dla porównania miałem robione zabiegi jonoforozy ze stymulacją elektryczną, do tego zastrzyki z diclofenaku i efekt był znikomy w porównaniu z tą bestią...spróbujcie nie pożałujecie...

http://hippoland.abc24.pl/default.asp?kat=4559&pro=18535

znalazlem ja na allegro

http://allegro.pl/item509495460_eclipse_blue_masc_konska_zel_0_25l_za_39_99zl.html

Pytanie czy ktoś to stosował?? czy to jest bezpieczne?? xD Bo pisze ze dla zwięrzą. Zastanawiam sie czy kupic i dlatego tytaj pisze!! Bo może naprawde byc dobra

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 grudnia 2008 16:34 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sixth

Wysłana - 25 grudnia 2008 16:34    Edytuj Cytuj
konska masc jest swietna, ja mam ją tylko ze nie w butelce tylko w sloiko-puszce, a kupilem ja w sklepie ze zdrowa zywnoscia wiec nie zaszkodzi ci

Nie mogę ci pomóc,jestem koniem.
--==GAINER TEAM==--

jarasek71

Wysłana - 25 grudnia 2008 16:37    Edytuj Cytuj
sixth wiem o jakie ci masci końskie chodzi , tez je mam mozna je kupic w aptece, w roznych innych sklepach. Ale to chyba jest cos innego

Zmieniony przez - jarasek71 w dniu 2008-12-25 16:37:43

aaa31

Wysłana - 25 grudnia 2008 18:44    Edytuj Cytuj
Hm tez mysle ze masc konska a masc dla konia to jest roznica...Ale sądze ze to i tak nieprzebije bengay'a ;-P

sprinterek Rafał S.

Wysłana - 25 grudnia 2008 19:30    Edytuj Cytuj
masc konska bardzo dobra ale na noc uzywajcie!
Specjalista -

jarasek71

Wysłana - 25 grudnia 2008 19:57    Edytuj Cytuj
to jak w koncu jest używal ktoś tego??

sprinterek Rafał S.

Wysłana - 25 grudnia 2008 19:59    Edytuj Cytuj
bierz to i jest bezbiecznie - to dla zdrowia np bole plecow , kosci , miesni itp.. naprawde warto - sportowcy te brały - ale na noc bierz. a na trening bierz przed treningiem ben gayem
Specjalista -

wiadroman

Wysłana - 27 grudnia 2008 00:42    Edytuj Cytuj
Po raz klejny powtorze na tym forum: MASCI USMIERZAJCE
BOL NIE LECZA JEGO PRZYCZYN. Pamietajcie o tym!
Zeba trzeba leczyc a nie znieczulac.

Run Forrest, run!

Raider_2

Wysłana - 29 grudnia 2008 00:14    Edytuj Cytuj
:) ogólnie polecam :)
są świetne i wystepuje wiele ich odmian.
ja osobiście używałem rozgrzewającej, forte i chłodzacej i nie mogę narzekać :) są w 100% bezpieczne chyba ze miałbyś ochotkę ją zszamac :)

a końska maśc - to tylko nazwa =)
Pozdrawiam.

-Tora-

Wysłana - 29 grudnia 2008 13:45    Edytuj Cytuj
Nie polecam, stosowałm obydwie - czerwoną i niebieską, na bóle lędzwi i okostnej kosci piszczelowych - nic nie dały. To że czuc wyraźne działanie w postaci rozgrzania/chłodzenia nic nie znaczy. Kumpel rowniez stosowal na podudzia - ma podobne wrazenia.

Pytalem rowniez o zdanie dobrego lekarza, uśmiechnął się tylko i stwierdził ze jest to dobra maść ale na CERE.

Moim zdaniem pic na wode i strata kasy.

Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Niezwykła maść - czy ktoś tego używał ??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.