Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Nieuczciwa sprzadaż supli przez sklep sfd.pl

roch

Wysłana - 24 maja 2008 21:26    Edytuj Cytuj
nie, nie - to słowa tego pajaca, co wtopił a teraz obwinia wszystkich dookola a nie samego siebie. pierwsza strona tematu

Maniek_M

Wysłana - 24 maja 2008 21:34    Edytuj Cytuj
Moj blad nie skojarzylem tak napisales Zazbrzmialo tak jakby wlasciel sklepu tak napisal

Zmieniony przez - Maniek_M w dniu 2008-05-24 21:35:45

Niech masa bedzie z wami ....:)

kupidyn40

Wysłana - 24 maja 2008 21:42    Edytuj Cytuj
ja tam praktycznie nigdy nie czytam informacji producenta.... nieraz sobie czytam z nudow jaki to ich produkt jest zaje****y
zawsze patrze na sklad i po substancjach aktywnych dochodze mozliwego dzialania produktu...

a o suplach typu Venon i wogole firm ktore maja jakies tam zapedy w strone ph trzeba najpierw poczytac opinie np na tym forum i wszystko staje sie jasne

Jaco___

Wysłana - 24 maja 2008 22:02    Edytuj Cytuj
IMO ze on wogole tego nie zakupil i to jakis wkręt

TY MOW CO WIESZ
JA WIEM CO MOWIE

vdro

Wysłana - 24 maja 2008 22:02    Edytuj Cytuj
przeczytalem 1 posta
dla mnie sprawa jasna

facet ma racje

toom34

Wysłana - 24 maja 2008 22:35    Edytuj Cytuj
przeczytalem 1 posta
dla mnie sprawa jasna

facet ma racje

tak a IP pewnie to samo co lefcik czy jak mu tam

Savi0803

Wysłana - 24 maja 2008 22:59    Edytuj Cytuj
Dobrze ze chociaz login zmienił

No Pain, No Gain!

tomasz_77

Wysłana - 24 maja 2008 23:28    Edytuj Cytuj
przejrzałem ten temat.

Zwróciłem uwagę na dwie wypowiedzi:

vincent28 na stronie 2
" Ja uwazam, ze troche racji gosc ma. Patrze na przyklad na stronie kaizena jest napisane, kto czego nie powinien lykac, a jesli ma jakies watpliwosci, kontakt z lekarzem sportowym. Sprzedawca ma obowiazek przekazac pelna informacje o produkcie.

Minus taki, ze lepiej samemu sprawdzic badz zapytac o opinie przed zakupem.

Pare razy robilem zakupy w sklepie SFD i zawsze bylem zadowolony, takze z kontaktu. Wiec jesli napiszesz im, ze z przyczyn zdrowotnych nie mozesz tego brac, to klade glowe, ze towar wymienia na inny albo oddadza kase. Wiec bez paniki, nie rob obory tutaj, tylko gadaj ze sprzedawca.

P.S
Poziom dyskusji niektorych naprawde nie napawa optymizmem jesli chodzi o stan intelektualny cwiczacych:-/
"

i bardzo rzeczowa odpowiedź OS Koguta.

Co więcej można dodać w tym temacie ??

Też uważam, że powinny być dokładniejsze informacje dotyczące suplementów, przeciwskazań itd.

Nie wiem czy taki jest wymóg prawny. Widziałem oferty sklepów, w których brakowało opisów produktów, aukcje allegro z informacjami mogącymi wprowadzać w błąd lub wręcz z idiotycznymi tekstami reklamowymi. To, że tak bywa nie znaczy, że tak musi być. Myślę, że fajnie byłoby gdyby sklep SDF miał rzetelniejsze opisy (od obecnych i od konkurencji).

Nawet jeżeli autor tego tematu po części ma rację (a uważam, że tak jest, że powinny być dokładniejsze informacje zwłaszcza jeśli chodzi o takie suplementy, które nie są uzupełnieniem diety, a czymś dodatkowym) to sposób załatwiania sprawy jest już zupełnie nieodpowiedni.

vdro

Wysłana - 25 maja 2008 09:14    Edytuj Cytuj
tom34
czy ja cie obrazam?

King_Odin Trec Nutrition

Wysłana - 25 maja 2008 09:23    Edytuj Cytuj
dzieci.

vdro ma jednego nick'a na forum.

Najpierw się dowiedźcie potem piszcie.

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:[http://www.sfd.pl/-t589381.html]
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: [http://www.sfd.pl/-t655403.html]
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:[http://www.sfd.pl/-t654560.html]
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 8 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nieuczciwa sprzadaż supli przez sklep sfd.pl

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.