to już jego problem. Kogut napisał że do 10 dni może użytkownik zwrócić towar moim zdaniem ze strony sklepu jest wszystko ok. Ze strony sklepu Sfd nigdy nie zostałem oszukany jak narazie kupuje suple u nich bo są naprawde solidni.
Kolego oszustwem byłoby gdybyś zapłacił a nie otrzymał towaru a zachowujesz sie jak ośmioletnie dziecko
jeśli świat robi z ciebie dziwke, ty zrób z niego burdel..
1211637810000
tomekreduk
Wysłana - 24 maja 2008 16:06
idolize89 wyjasniles!! a autor posta to kretyn jak ja nie lubie jak ktos bezpodstawnie grozi i sie wywyzsza jaki to kozak nic tylko takiego za***ac. a sklep sfd jest bardzo dobry
1211638007000
flex_
Wysłana - 24 maja 2008 16:42
mała przesada ze strony autora tematu żeby sklep sfd zawiesił działalność do czasu wypełnienia wszystkich opisów haahah mzoe w agnli tak jest u nas w polsce nie musi tak być są jeszcze strony producenta gdzie napewno znajdziesz informacje na dany produkt jeśli ich nie znalazłeś na stronie sklepu
i nie strasz nikogo prawnikami kolega haahaha
1211640146000
szymon07
Wysłana - 24 maja 2008 17:35
To jest już lekka przesada, rozumiem oburzenie ale bez przesady. Ciekawy jestem czy na stronie producenta pisze o przeciwwskazaniach dla tego produktu (wątpie). SFD umieszcza tylko opis (reklame) tego produktu taką jaka jest w innych sklepach. Spróbuj się z nimi dogadac moze odbiora od Ciebie ten produkt albo go sprzedaj i tyle.
nie pierdOl- ZARZUCAJ!!!! Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA MOJE BŁEDY WYNIKAJĄCE Z BRAKU SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO W DOMU SPAM [http://www.sfd.pl/-t458742.html]