Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Nietypowe sposoby

mli

Wysłana - 12 marca 2010 15:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich.Szukam jakiś nietypowych sposobów aby jak najlepiej pobiec na 1km.Jedni mówią że dobrze jest się nawdychać tlenu inni mówią że trzeba wziąć jakieś lekarstwa na rozszerzenie oskrzeli.Co wy o tym sądzicie?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 marca 2010 15:32 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

oczko756

Wysłana - 12 marca 2010 15:32    Edytuj Cytuj
Najlepiej wziąć się do roboty i ostro trenować, a nie szukać jakiś lewych sposobów...

'Kto walczy - czasem przegrywa. Kto nie walczy przegrywa zawsze.'

mli

Wysłana - 12 marca 2010 15:34    Edytuj Cytuj
Też o tym myślałem ale czy np czysty tlen może jakoś pomóc Tak na dobry początek i żeby sie dobrze biegało

bartekcmg

Wysłana - 12 marca 2010 15:37    Edytuj Cytuj
Kolego weź się ogarnij . 1km to nie maraton. W ciągu kilku dni treningu na pewno przebiegniesz.

mli

Wysłana - 12 marca 2010 15:41    Edytuj Cytuj
W ciągu kilku dni? Jak mam czas 4:20 to może o 10 sekund uda poprawić.Jeszcze raz sie pytam czy teoretycznie coś by to dało?

wartbert

Wysłana - 12 marca 2010 17:14    Edytuj Cytuj
czysty tlen cie zabije. sa aparaty tlenowe ale nie z czystym tlenem. albo zasniesz po tlenie.

N3sta

Wysłana - 12 marca 2010 17:19    Edytuj Cytuj
Wymyslacie... przez miesiac ostrego treningu z 4:20 zrobilbys 3:30...

[http://www.sfd.pl/Nesta__Dziennik_treningowy-t666384.html]

Zapraszam do mojego dzienniczka

"Wygrywa tylko ten, co ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć..." - Napoleon Hill

mli

Wysłana - 12 marca 2010 18:24    Edytuj Cytuj
Czytałem wiele tematów i niektóre osoby piszą że ze zejście z 4:20 do 3:30 może zająć około 6 miesięcy.No właśnie chodzi mi o te aparaty.A jakie są inne sposoby?Jakieś leki bez recepty?

N3sta

Wysłana - 12 marca 2010 19:32    Edytuj Cytuj
Wszystko zalezy od ciebie i twojego organizmu. Jesli jestes stworzony do biegania a nigdy nie biegales, bez problemu zrobisz taki czas, jesli jestes stworzony do siedzenia przed kompem 24/h i masz 20kg nadwagi to nie licz ze zyskasz nawet 10s...

[http://www.sfd.pl/Nesta__Dziennik_treningowy-t666384.html]

Zapraszam do mojego dzienniczka

"Wygrywa tylko ten, co ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć..." - Napoleon Hill

mli

Wysłana - 12 marca 2010 21:45    Edytuj Cytuj
A wracając do tematu to znacie jakieś sposoby?

Typer

Wysłana - 12 marca 2010 21:55    Edytuj Cytuj
Niech ktoś zamknie ten bezsensowny temat.Skoro już na samym początku kombinujesz to nie nadajesz się do biegania i tyle.

A jak szukasz niedozwolonych środków to zapytaj w dziale doping albo poszukaj sobie na Google.

Dopóki żyję dopóty walczę,
dopóki walczę dopóty jestem człowiekiem.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.