Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Niemiecki Testosteron Propionat BRD-FID

Lagarto29

Wysłana - 29 listopada 2009 06:55    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mial ktos moze z waz stycznosc z tym propem niemieckiej firmy BRD-FID bo wlasnie sobie walnolem szota z niego 2 dni temu i do teraz nie czuje uda raczej czuje go az za bardzo znajomi uzywali propa innych firm i tez sie skarzyli na bole po paru godzinach ale nie myslalem ze to az tak moze bolec nie moge na stojaco sie wylac a co dopiero chodzic nie moge zgjac kolana bo strasznie rwie no nie mozna tego opisac strzal byl napewno dobrze wykonany czyli dwie igly i do konca do miesnia wodpowiednim miejscu tloczek i te sprawy wacik z alkocholem na miejscu iniekcji i na gumce buteleczki a uda nie mam chudego nie mam zadnych zabarwien na skorze tylko nieco opuchniete nawet kolano nieco wieksze holera mial ktoscos takiego boja jeszcze nigdy a tonie moje pierwsze strzaly moze jednak faktycznie przywalilem w jakies sciegno albo cos w tym rodzaju .
Jak nigdy wczesniej zaczynam sie przejmawac bo jak narazie nic nie mija wali jak holera
zgory dziekuje za jakies rady czy o uspokojenie mnie :)
czekam na odpowiedz

Acha w szocie mialem tylko jednego mila...

The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind work for you, not against you.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 listopada 2009 08:34 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 29 listopada 2009 08:34    Edytuj Cytuj
wejdz do działu doping-zdjęcia,tam masz temat o tej firmie

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

Lagarto29

Wysłana - 29 listopada 2009 11:23    Edytuj Cytuj
tak jest tam wlasnie widze ale nikt chyba nie mial takiego bolu jak ja z tego co widze:(

The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind work for you, not against you.

black28

Wysłana - 29 listopada 2009 11:43    Edytuj Cytuj
bez paniki, panie adamie...
jest tak czesto przy pierwszych strzalach propa, niektore bola juz przy wtlaczaniu.
jesli jestes podatny na takie objawy po propie,jest dobry sposob,sam go obecnie stosuje:
-15minut przed i po strzale,rozgrzewasz miesien poducha elektryczna.
-wtlaczasz bardzo powoli, 1ml = 1minuta.

a jesli juz masz obolaly miesien:
-masc przeciwbolowa z mentolem,bol mija,rozgrzewa miesien od srodka,i daje mile uczucie chlodu. dyskomfort mija szybciutko.
najlepsza masc,jak dla mnie: "Ben-Gay"

lub moze,bij w posladki,mniej klopotliwe sa.nie utrudniaja chodzenia.
propki czesto wywoluja bol, i wcale propek brd,nie nalezy do jakis bardzo klopotliwych

Zmieniony przez - black28 w dniu 2009-11-29 11:49:25

Zmieniony przez - black28 w dniu 2009-11-29 11:49:49

nienawidze falszywych i obludnuch ludzi.cenie gre wedlug zasad.
"patrz, komu ufasz...."

Lagarto29

Wysłana - 29 listopada 2009 12:03    Edytuj Cytuj
spoko dzieki za porade black28 wlasnie zaraz mam robic kolejnego strzala mam nadzieje ze tym razem bedzie ok ale walne w dupala bo nie moge sobie pozwolic na ciagniecie 2 nogi za soba jak by to wygladalo :) ale serio takiego bolu to ja nigdy nie mialem i caly czas sie martwie ze kolano jest napuchniete dziwna sprawa ale zobaczymy jutro jak bedzie dzieki black28 sog dla ciebie:)

Phoneme

Wysłana - 29 listopada 2009 12:20    Edytuj Cytuj
Jak sie bije dziadostwo to tak jest. Po aptecznych propach typu Testovis takich akcji nie ma, no, chyba ze ktos nie wie jak sie robi zastrzyki.

black28

Wysłana - 29 listopada 2009 12:33    Edytuj Cytuj
no ale apteka ma o polowe mniejsze stezenie.
a tutaj chlopak,jak widze dostal jednego z pierwszych wypustow brd,jeszcze z czarna mala gumka,ludzie komentowali ze nawet ma zawyzone stezenie ten propek.
wbijaj powoli,rozgrzej miesien i bedzie ok.
po pierwszych 3-4 strzalach zawsze boli,potem zazwyczaj przechodzi,miesien sie przyzwyczai.
powodzenia,odbilem soga.

ps.a tak swoja droga,to czemu cie boli kolano ???
i co ma bolace udo,do sikania ?? chyba ze sikasz na siedzaco,to rozumiem

"patrz, komu ufasz...."

Lagarto29

Wysłana - 29 listopada 2009 12:50    Edytuj Cytuj
hahhahahaha dobre jak stoje to sikam no i cala masa ciala leci na to udo i cholernie boli i tak jak powiedziales tak cholera sikam na siedzaco wstyd jak cholera:)ale jedno czym sie ciesze z nie zrobilem nic jeszcze w dupe bo jak bym sikal ani na stojaco ani na siedzaco poraszka:)a kolano napuchlo samo z siebie po 9 albo 10 godzinach od strzalu ale wydaje mi sie ze juz zaczyna to ustepowac

po pierwszych 3-4 strzalach zawsze boli,potem zazwyczaj przechodzi,miesien sie przyzwyczai.

Ale mam nadzieje ze nie tak samo :)
pozdrawiam

black28

Wysłana - 29 listopada 2009 12:52    Edytuj Cytuj
smaruj mascia BEN-GAJ,
w anglii jej odpowiednik to DEEP FREEZE COLD GEL, 2,50funta

ale to chyba juz wiesz,prawda?

bedzie dobrze,bij przez jakis czas w posladki.powoli wtlaczaj,rozgrzej miesien,i bedzie dobrze.
twardym trzeba byc,nie mietkim !!
byles w wojsku ? nie piesc sie,tylko wbijaj i rosnij !
pozdrawiam

Zmieniony przez - black28 w dniu 2009-11-29 12:54:13

"patrz, komu ufasz...."

Lagarto29

Wysłana - 29 listopada 2009 12:57    Edytuj Cytuj
prawda prawda kumam czacze :) znane slowa :)

do uslyszenia 100% wkrotce :)

szczur_

Wysłana - 29 listopada 2009 14:41    Edytuj  Cytuj
normalne przy propie, znajomy po atomiku przez pierwsze 2 tyg ledwo chodzil
pozniej normalnie

It's not Revenge, It's Punishment!
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 16 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Niemiecki Testosteron Propionat BRD-FID

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.