Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1060 razy
Autor

Nieadekwatny wygląd

Classless

Wysłana - 03 czerwca 2009 20:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Nieadekwatny do płci. Jestem dziewczyną, a wyglądam jak chłopak. Z twarzy. Bo reszta ciała bardzo dziewczęca. CO zrobić z tym fantem? Wyglądam tak dosyć pokracznie, bardzo mi to przeszkadza. Podobno to zależy od poziomu testosteronu, czy jakiegoś podobnego hormonu. Jak wpłynąć na zmianę wyglądu bez udawania się do ginekologa?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 czerwca 2009 20:39 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe ,  odżywki na masę

nioonia

Wysłana - 03 czerwca 2009 20:39    Edytuj Cytuj
moze bardziej opiszesz swoj problem skoro liczysz na jaka kolwiek pomoc...
Specjalista -

Classless

Wysłana - 03 czerwca 2009 20:43    Edytuj Cytuj
Hm, mam jakby męskie rysy twarzy, nie wiem, jak to nazwać... Mam taką twarz, że jakby odjąc resztę ciała, ludzie stwierdziliby, że jestem facetem. Jeżeli to ważne to mam takie grube, męskie brwi (jak to u brzydkich facetów jest), krótkie rzęsy i wąsik, który usuwam. Czy jest jeszcze coś istotnego, co mogłoby się przydać? Zapytajcie, ja powiem...

hagze

Wysłana - 04 czerwca 2009 12:03    Edytuj Cytuj
grube, męskie brwi (jak to u brzydkich facetów jest),
a do kosmetyczki kiedykolwiek zaglądałaś?

nioonia

Wysłana - 04 czerwca 2009 14:04    Edytuj Cytuj
no wlasnie, jaki problem wyregulowac brwi?
masz duze pole do popisu, mozesz miec bardzo ladny luk, ja np. tak nie mam i wcale sie z tego nie ciesze.
poza tym makijaz - malujesz sie? skoro piszesz o krotkich rzesach to zakladam, ze nie. a uwierz, ze dobry makijaz potrafi wiele zmienic, i wcale nie mowie tu o nakladaniu przesadnej ilosci podkladu.
tez mnie natura nie obdarzyla pieknymi, dlugimi rzesami, ale teraz na rynku jest taki wybor tuszy, ze nie stanowi to problemu.
rysy twarzy mozna modelowac rozem/bronzerem.

jesli masz problem z brwiami, wasikiem - ogolnie owlosieniem, to najprawdopodobniej to wina hormonow lub genetyki, mozesz zasiegnac porady lekarza.

jakbys pokazala zdjecie moglabym wiecej doradzic, bo tak na 'sucho' to troche ciezko.
no i pamietaj o wlosach, dlugie wlosy to atrybut kobiety
Specjalista -

hagze

Wysłana - 04 czerwca 2009 14:31    Edytuj Cytuj
nioonia ja mam niestety dlugie i krecone rzesy, a jestem mezczyzna, mozemy sie zamienic ;D

nioonia

Wysłana - 04 czerwca 2009 14:58    Edytuj Cytuj
z przyjemnoscia bym to zrobila
chociaz ladne meskie oczy z dlugimi rzesami sa fajne
Specjalista -

uojciec

Wysłana - 04 czerwca 2009 15:28    Edytuj Cytuj
przejdz sie prywatnie do do dobrego lekarza ginekologa, on ci z pewnoscia pomoze.

"Mam takie sukcesy jak w*******enie 30 dresiarzom na raz , i zmuszanie do gryzienia krawężnika takich pseudosiłaczy jak ty.
Czarny pas w mordobitsu freestylowym. Takze swoje plastikowe medale mozesz co najwyzej uzyc jako ochraniacze na zęby. "

sly44

Wysłana - 04 czerwca 2009 15:45    Edytuj Cytuj
jak chcesz mogę Ci oddać swoje brwi ^^

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nieadekwatny wygląd

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.