Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 305 razy
słowa kluczowe: wiem  przepuklina 
Autor

Nie wiem co to. przepuklina?

ele_pl

Wysłana - 05 lutego 2010 15:47    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Od kilku tygodni latam na silke i narazie nie mam zbyt cieżkich treningów. Po jakis 2 tygodniach podczas cwiczenia brzucha ( podnosilem nogi wiszac na drazku) poczulem ostry bol(kucie) po lewej stronie brzucha zaraz obok pepka. Od tygodnia boli mnie tak samo, ale tylko przy mocnym napinaniu miesni. Trener powiedzial ze to moze byc przepukilna, wiec bylem u lekarz ktory powiedzial ze zadnej przepukliny tam nie ma i moglem sobie cos naciagnac/naderwac. Ale mam wrazenie ze to cos innego niz miesien xD Istnieje mozliwosc, zeby przepuklina byla, tylko nie dalo sie jej wyczuc palcami? z góry Thx za odpowiedz :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 lutego 2010 15:48 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ele_pl

Wysłana - 05 lutego 2010 15:48    Edytuj Cytuj
aha zapomnialem dodac mam 17 lat

Krzychen

Wysłana - 07 lutego 2010 01:50    Edytuj Cytuj
W poczatkowym stadium przepukliny lekarz nie jest w stanie stwierdzic, trzeba zrobic usg. Lapia Cie moze skurcze w innych partiach miesniowych?? Nadciagniety miesien prawdopodobnie. Specjalista nie jestem ale pospekulowac mozna.

WollyAWF

Wysłana - 07 lutego 2010 15:12    Edytuj Cytuj
Dokładnie. Tylko badanie USG jest w stanie wykazać czy jest przepuklina czy nie. Radzę zainwestować w prywatne badanie bo to dość poważny problem. Koszt takiego badania prywatnie to ok. 50 zł.

Citius, altius, fortius

ele_pl

Wysłana - 07 lutego 2010 23:52    Edytuj Cytuj
Ok dzieki. Narazie przestalo bolec, na szczescie to tylko naciagniety miesien :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nie wiem co to. przepuklina?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.