Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 568 razy
słowa kluczowe: nieśmiałość 
Autor

Nieśmiałość....

marioo91

Wysłana - 06 lipca 2009 15:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siema

Mam pewnie bardzo głupi problem ;/ Chcę zapisać się do klubu piłkarskiego,pytałem wielu kolegów czy nie mają ochoty niestety nikt nie wyraził chęci. Natomiast samemu tak mi cięzko się zebrać i pójść,chodzi głownie o to jak zachować się w szatni przedsawić itd ;/

mario_91

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lipca 2009 15:14 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

cygan132

Wysłana - 06 lipca 2009 15:14    Edytuj Cytuj
Nie rozumiem zupełnie Wchodzisz do szatni, mówisz 'cześć wszystkim, jestem ... (tu wstawić imię), jestem tutaj nowy I problem z głowy

HALA MADRID !!!
Znawca -

BeeV

Wysłana - 06 lipca 2009 15:21    Edytuj Cytuj
Dostaniesz od każdego "porządkowego" i będziesz w drużynie hehe

A tak poważnie to nie ma się czego obawiac w końcu każdy zawsze gdzieś wchodzi w nowe środowisko - szkoła czy praca, wiadomo, że na początku każdego musisz poznac a później to już z górki najważniejsze jest to żebyś się zapisał a nie odkładał na później bo może byc juz za późno tak jak to było w moim przypadku no i niestety reprezentacja na tym ucierpiała hehe

W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -

mateuszsz1

Wysłana - 06 lipca 2009 21:43    Edytuj Cytuj
Nie patrz na kolegów i idz. Pójdziesz Ty to wszyscy pójdą

Samo88

Wysłana - 06 lipca 2009 22:00    Edytuj Cytuj
Wbijasz normalnei na trening, w szatni wszystkim ' siemanko' i podczas treningu na pewno zalapiesz jakies jakies nowe znajomosci, chocby w gierce albo w treningu parami. Nie obawiaj się tego ;)

Gacek5

Wysłana - 09 lipca 2009 10:52    Edytuj Cytuj
My też mamy "nowego". Pierwsze treningi były dla Niego ciężkie, wiadomo... Nikogo nie znał. Mało mówił... Ale z czasem wszystko przeszło. Szybko się zaaklimatyzował :)

"Im bardziej jesteś doświadczony, tym więcej wiesz o sobie, a co za tym idzie,
możesz być coraz lepszy." - Victor Valdes

Klipu

Wysłana - 09 lipca 2009 23:54    Edytuj Cytuj
jesli chcesz grac w pilke to nie mozesz sie bac takich rzeczy :)

Wondus

Wysłana - 10 lipca 2009 00:36    Edytuj Cytuj
"Nie rozumiem zupełnie Wchodzisz do szatni, mówisz 'cześć wszystkim, jestem ... (tu wstawić imię), jestem tutaj nowy I problem z głowy "
Oj kolega nie ma racji.
Każdy Cie wyśmieje przy takim czymś.. Najlepiej.. Wejdz do szatni każdemu ręka na przywitanie, idziesz do trenera że chciałbyś się zapisać pewnie zada Ci pare pytań czy gdzieś wcześniej nie grałeś.. i tyle.. po paru treningach na bank znajdziesz se kolege i z nim będziesz sie trzymał to i nieśmiałość Ci przeleci w mgnieniu oka ;)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.