Temat: Treść:
Autor

Nastula dzisiaj wylatuje do Japonii

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 grudnia 2005 09:09    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Drugiego dnia świąt Paweł Nastula wyruszy razem z Robertem Joczem i Krzysztofem Kosedowskim do Japonii.
- Jadę tam by wygrać - mówi serwisowi budo.pl mistrz olimpijski w judo z Atlanty.
31 grudnia Nastek zmierzy się z Aleksandrem Emelianenko w Saitama Super Arena.
- Wszystkim moim kibicom chciałem złożyć także życzenia zdrowych i spokojnych świąt. Trzymajcie za mnie kciuki w Japonii – dodaje Nastula.

- Ostatnie dni spędziłem na lekkich, godzinnych, treningach nastawionych głównie na technikę pod kątem Aleksandra Emelianenki. Teraz czas na święta, a potem wsiadam w samolot i będę myślał tylko o tym jak wygrać – powiedział nam Nastula.

- Kibicom mogę powiedzieć, że zrobiliśmy wszystko co możliwe, by wygrać. Paweł jest znakomicie przygotowany kondycyjnie. Przygotowaliśmy się na pełne 20 minut pojedynku. Oczywiście lepiej byłoby wygrać przed czasem, ale dla nas liczy się przede wszystkim zwycięstwo. Sposób w jaki zostanie osiągnięte jest mniej ważny – dodaje w rozmowie z budo.pl Krzysztof Kosedowski.
Wywiady z "Nastkiem" i jego trenerem opublikujemy w najbliższych dniach.

Źródło: www.budo.pl

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 grudnia 2005 14:33 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

skner

Wysłana - 26 grudnia 2005 14:33    Edytuj Cytuj
Podoba mi się jego nastawienie. Ważne, żeby dał z siebie wszystko a będzie co oglądać :)

--
It was my only wish to rise above these jelous, coward mothaf***ers I dispise.

tankman

Wysłana - 26 grudnia 2005 14:52    Edytuj Cytuj
Trzymam kciuki !

*I'm still standing and I'm still waiting for a title fight. Fedor Emelianenko you are next !!!* - MIRKO CROCOP

KOSA KK

Wysłana - 26 grudnia 2005 15:27    Edytuj Cytuj
Nastek wchodzisz na pelnej ku..ie szybka wymiana wygrywasz przez KO w samolot i do mnie na domowke na sytlwka

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 grudnia 2005 15:57    Edytuj Cytuj
Na pełnej ku***wie wyszedł Thompson do walki z Aleksem, więc niech może Nastek zastosuje inną taktykę, bo ta może nieposkutkować.

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 grudnia 2005 16:12    Edytuj Cytuj
Paweł Nastula wraz z Robertem Joczem i trenerem Krzysztof Kosedowskim, wylecieli już z Polski do Japonii. Do Kraju Kwitnącej Wiśni udali się austriackimi liniami z przesiadką w Wiedniu. Lot z Europy trwał ok. 9 godzin. Po przylocie na lotnisko Narita na Pawła czekała telewizja Fuji, oraz dziennikarze. Po krótkiej konferencji prasowej ekip udała się on do hotelu Century Hyatt w dzielnicy Shinjuku.

Jest to jeden z najbardziej ekskluzywnych hoteli japońskich, którego popularność jeszcze bardziej wzrosła po emisji filmu „Lost in Translation”, którego część rozgrywała się właśnie w luksusowych pokojach Hyatta. Dla zamożnych turystów jest to atrakcja porównywalna z choćby nowojorskim Waldorf Astoria i weneckim Cipriani.

Treningi do samej walki będą się odbywać w Takada dojo oddalonym o ok. 12 minut od hotelu. Po kilkugodzinne przerwie na regenerację organizmu po locie, Paweł ma zaplanowany masaż stóp u refleksologa i sesję strechingową. Przez kolejne dni Nastek ma mieć dwa treningi dziennie razem z Kazushi Sakurabą, który podczas gali 31 grudnia zmierzy się z Ikushi Minową.

Źródło: www.budo.pl

Zmieniony przez - saib__ w dniu 2005-12-26 16:13:57

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -

skner

Wysłana - 26 grudnia 2005 16:15    Edytuj Cytuj
super wlasnie dziwilem sie czemu Nastek nie trenuje z Sakuraba

--
It was my only wish to rise above these jelous, coward mothaf***ers I dispise.

baby

Wysłana - 26 grudnia 2005 16:59    Edytuj Cytuj
"Kibicom mogę powiedzieć, że zrobiliśmy wszystko co możliwe, by wygrać" .........Paweł juz jestem z CIEBIE dumna ...co by się nie działo - JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;*

p.k.u.
Znawca -

Grzesiek G

Wysłana - 26 grudnia 2005 22:59    Edytuj Cytuj
dokladnie jesteśmy z Tobą War Nastek

Profil Wanda [http://www.sfd.pl/temat283518]
Kompendium wiedzy o Pride FC
[http://www.sfd.pl/temat283144]
Yamaha TZR forum: www.yamaha-tzr.eu
Znawca -

ChudyCK

Wysłana - 26 grudnia 2005 23:51    Edytuj Cytuj
Do boju Nastula

"Świat z trzepaka, był tak prosty i piekny.Chcesz wiejść w świat dorosłych?Nie,dzieki"

Randlemen

Wysłana - 27 grudnia 2005 00:40    Edytuj Cytuj
Jestem za Pawłem. Niech pokona Aleksandra. Lubię braci Emalianenko ale w takiej sytuacji odzywa sie patriotyzm.

Kto zyje bez niebezpieczenstw, nie zyje wcale ...

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nastula dzisiaj wylatuje do Japonii

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.