Temat został odczytany 1063 razy
Evangelion
Witajcie!
Czyżby zamknięto www.mybodycomp.com? Czy zna ktoś inne podobne narzędzie on-line do pomiaru poziomu tkanki tłuszczowej? Czy też czas zainwestować wreszcie w szczypce ;D?
Zireael deith blath caerme...there will be a day, there will be... Rytm mojego życia wyznacza miarowy stukot skakanki i kropel potu na betonie - there will be a day, there will be Traenen auf den auf die Stange eingeklemmte Haenden...meine Haenden?
1199199526000
Spec SFD Odżywki i suplementy
Wysłana - 01 stycznia 2008 16:04
remik664
1199199885000
Evangelion
Dzięki, w sumie nie jest złe ;] Mybodycomp wydawał się dokładniejszy...i zawyżał wyniki pomiaru, co dawało dodatkową motywację do treningów ;] Czy ktoś wie, czy zamknięto ten serwis czy tylko zmienił adres i ja nie mogę go znaleźć?
Zireael deith blath caerme...there will be a day, there will be... Rytm mojego życia wyznacza miarowy stukot skakanki i kropel potu na betonie - there will be a day, there will be Traenen auf den auf die Stange eingeklemmte Haenden...meine Haenden?
1199201359000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
przecież działa, zmienili tylko szatę graficzną
Ekspert -
1199204815000
Evangelion
I chyba formułę, bo same reklamy już mają :P Chyba, że to jednak nie był żart - wkleisz linka?
1199204905000
bolo2812
"ograniczony umysł wyraża sie w nieograniczonych ambicjach"
1199207709000
Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany. Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.
Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?
Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.
Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.