Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Naposim Terpia 5mg Real?

The_ToS

Wysłana - 27 stycznia 2008 11:18    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam,
Myślę iż to real a wy? Fotki słabej jakośći bo tel robione;).
http://img262.imageshack.us/img262/4738/naapkr6.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/880/20080127116ab1.jpg

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 stycznia 2008 11:29 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Pabelo88

Wysłana - 27 stycznia 2008 11:29    Edytuj Cytuj
Wygląda na dobrą ale w dzisiejszych czasach będziesz wiedział jak zaczniesz szamać

Michal 19

Wysłana - 27 stycznia 2008 11:33    Edytuj Cytuj
wydaje mi sie ze ok pzdr.

The_ToS

Wysłana - 27 stycznia 2008 11:33    Edytuj Cytuj
Raczej myślę że dobre mam to z pewnego źródła, wszystko wygląda identycznie nawet inne opakowania, twardość też sprawdzałem.
Praktycznie wszystko heh.
Pozdrwiam
Ps edytować sie nie da:/.

artist_06

Wysłana - 27 stycznia 2008 13:29    Edytuj Cytuj
loteria... szamaj i napisz czy dziala..

Trzeba być człowiekiem i traktować innych jak ludzi.

HYNTEL

Wysłana - 27 stycznia 2008 17:56    Edytuj Cytuj
po co dajesz zdjecia opakowania papierowego przeciez nie je bedziesz jadl daj mety

ja obecnie wale naposin 35mg na dzien i tak spuchlem ze masakra

KIEDY NIEBO ZACZNIE PŁONĄĆ W SWEJ CZERWONEJ BARWIE A PÓŁNOCNE WIATRY ZIĘBIĆ NASZE SERCA WTEDY SIĘ ZBIERZEMY, MY DZIECI CIEMNOŚCI BY WALCZYĆ Z KOŚCIOŁEM W SWEJ BLUŻNIERCZEJ ODMIANIE Z KSIĘŻAMI STOJĄCYMI NA PRZEPAŚCI MORALNEJ KĄPIĄCYCH SIE W BOGACTWACH WYŁUDZONYCH OD UŁOMNEJ LUDNOŚCI NIEZDAJĄCYCH SOPIE SPRAWY Z PRAWDZIWEGO OBLICZA TEJ NĘDZNEJ WIARY. KIEROWAC NAMI BĘDZIE UPADŁY ANIOŁ PAN CIEMNOŚCI TĘPIĄCY WSZELKIE PRZEJAWY DOBROCI I LITOŚCI WIELBIĄC SZATANA I JEGO DOKTRYNY WYGRAMY! PALĄC KOŚCIOŁY ZABIJAJĄC KSIĘŻY WYGRAMY! CHOĆ WALKA BĘDZIE TRUDNA A POKUJ NIEMOŻLIWY WYGRAMY!

The_ToS

Wysłana - 27 stycznia 2008 18:05    Edytuj Cytuj
tzn ile juz walisz i ile KG na +;>i ile w bicku poszlo bo ja mam dużo paczek Xpandów i 6kg białka i 2paczki aminokwasow i nie wiem czy przed czy po czy w czasie kusi w czasie:P

Zmieniony przez - The_ToS w dniu 2008-01-27 18:07:16

HYNTEL

Wysłana - 27 stycznia 2008 18:12    Edytuj Cytuj
jestem na diecie obciolem z 100000 kalorii wiec waga stoii ale sila + jade na mecie od wtorku waga moja to 105kg caly czas 7 tabletek na dzien

Zmieniony przez - HYNTEL w dniu 2008-01-27 18:12:41

KIEDY NIEBO ZACZNIE PŁONĄĆ W SWEJ CZERWONEJ BARWIE A PÓŁNOCNE WIATRY ZIĘBIĆ NASZE SERCA WTEDY SIĘ ZBIERZEMY, MY DZIECI CIEMNOŚCI BY WALCZYĆ Z KOŚCIOŁEM W SWEJ BLUŻNIERCZEJ ODMIANIE Z KSIĘŻAMI STOJĄCYMI NA PRZEPAŚCI MORALNEJ KĄPIĄCYCH SIE W BOGACTWACH WYŁUDZONYCH OD UŁOMNEJ LUDNOŚCI NIEZDAJĄCYCH SOPIE SPRAWY Z PRAWDZIWEGO OBLICZA TEJ NĘDZNEJ WIARY. KIEROWAC NAMI BĘDZIE UPADŁY ANIOŁ PAN CIEMNOŚCI TĘPIĄCY WSZELKIE PRZEJAWY DOBROCI I LITOŚCI WIELBIĄC SZATANA I JEGO DOKTRYNY WYGRAMY! PALĄC KOŚCIOŁY ZABIJAJĄC KSIĘŻY WYGRAMY! CHOĆ WALKA BĘDZIE TRUDNA A POKUJ NIEMOŻLIWY WYGRAMY!

The_ToS

Wysłana - 27 stycznia 2008 18:15    Edytuj Cytuj
105kg lol:P tak do 120 dojsc i git;P To napuchels a stoisz w miejscu xD? 7 tabl dziennie? ee? nie za duzo ja zamierzam pierw 3-4max

HYNTEL

Wysłana - 27 stycznia 2008 18:18    Edytuj Cytuj
nic nie wiadomo o tobie 0 danych masz podaj jakies

The_ToS

Wysłana - 27 stycznia 2008 18:26    Edytuj Cytuj
Wymiary moje to tajne:P podam może kiedys:] jak dojde do 47 w bicku:]

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Naposim Terpia 5mg Real?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.