Wysłana - 11 grudnia 2007 21:46 Przeniesiony przez jabolcokk z działu 'Trening dla początkujących'.
Sprawdź swoje BMI
elo,
jest taki pech, że mam treningi zawsze, kiedy mam najwięcej lekcji i mam max 2h przerwy. Zawsze jestem zmęczony. Jakie znacie napoje pobudzające, dodające energii? Jak wypije kawę to potem nie zasnę do 1 w nocy(trening na 20.15) napoje typu tiger i redbull to rzadko piję- finanse. Co jeszcze znacie dobrego. Carbo odpada, bo też finanse :):)
to polecam kompot z gumni jagod nie no zarty zartami ale... Kiedys sobie kupywalem tigera w proszku. NIe powiem ci teraz bo nie chce sklamac ale na pewno drogo to nie wychodzilo. Rozpuszczalem w wodzie i smakowalo bardzo dobrze. Jak red bull czy tiger bo to nie mal identyczny smak. Poszukaj gdzies na pewno znajdziesz. pozdro
Specjalista -
1197406636000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 11 grudnia 2007 21:58
Zmień Plan Treningowy i tyle skoro Nie masz Kasy na napoje pobudzajce typu Red Bull możesz w "Netto" kupić w tabletkach mulsujacych coś takiego jak "Red Puls" ale po tym też zapewne bedziesz miec problemy z zaśnięciem.
Po Pierwsze zmnień Dni treningów Po Drugie z kawą możesz zacząć od 1 łyżeczki (rozpusczalnej) Po Trzecie Carbo nie Pobudza to są Zwykle Węglowodany więc tak w uproszczeniu jak zjesz Chleb, Ryż to Cie nie pobudza Raczej.