jaki napoj byscie polecali podczas spozycia na silowni.co sadzicie o isostar?czy odbiega on od tych ktore proponowane sa w sklepach z normalnymi odzywkami czy moze na silownie jest w sam raz.napiszcie co kupic
-=()=-Red : "Nasze Zdjęcia"-=()=- -=()=-1 Miejsce w Konkursie Moderatorów-=()=- -=()=-Kultura i Etyka = Kulturystyka-=()=-
-=Red : "Nasze Zdjęcia" & "O siłowni, po siłowni"=- -=Mój Sklepik - <-Suple-> ! [http://www.sfd.pl/temat163002/#post10/] -= Mafia.Suple.Hardcor.Pl i VITALMAX rulez =-
Znawca -
1060544556000
xxxxxl
Wysłana - 10 sierpnia 2003 21:43
ja polecam Izostara,jest smaczniejszy o Olimpa i lepiej się rozpuszcza puszka Izostara starcza na 5 litrów napoju ostatnio była promocja ok.18zł za puszkę xxxxxl
>>>unreal definition<<<
Znawca -
1060544587000
Marcel 7
Wysłana - 10 sierpnia 2003 21:54
mr.koks to zalezy ile razy w tygodniu cwiczysz mi puszka 500g. starczyla na 10 treningow
kurde tak sobie popaczylem na te systkie stronki i musze wam powiedziedziec ze isostar zbyt drogo chyba mnie wyjdzie.myslalme moze o tym izo-plus olimpa ale w szczegolnosci o vmf drink hi teca. ! litr tego plynu pozwala przygotowac 20 litorw napoju!!!!!!!!!! co o nim sadzicie czy duzo odbiega od isostara i izo plusa??