Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 390 razy
słowa kluczowe: napoje 
Autor

Napoje

druith

Wysłana - 30 listopada 2008 18:02    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam

Wyczytalem żeby pic tylko wode i zielona herbate.
Jak teraz juz wiem mam taki problem ze pije duzo coli , i innego sfinstwa . Zamiast zwyklej wody wole pic gazawana albo smakowa.Czy to naprawde mocno przeszkadza? I czy picie kupnych sokow jest zdrowe i pożyteczne? Jak tak to mozecie podac jakiesfirmy/przyklady , ktore ewentualnie nie beda szkodzic?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 listopada 2008 18:06 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

koles08

Wysłana - 30 listopada 2008 18:06    Edytuj Cytuj
najleopsza mineralka napoje typu cola,fanta itp. zawieraja spore ilosci cukru badz tez slodzika co wplywa niekorzystnie na nasze zdrowie co do sokow to dobrej jakosci ciezko dostac tutaj jest stosunek ceny/jakosci ale czasem moze sie napic jakiegos jestes tylko czlowiekiem
Ekspert -

Jacquess

Wysłana - 30 listopada 2008 18:09    Edytuj Cytuj
unikaj wód smakowych, kupowanych soków i wszelkich wynalazków typu cola, pepsi.to są syfy i tylko zdrowie Ci niszczą. soki sam możesz sobie robić ze świeżych owoców i warzyw, a woda mineralna i zielona herbata są bardzo zdrowe.
Specjalista -

druith

Wysłana - 30 listopada 2008 18:21    Edytuj Cytuj
A jeszcze tak dodatkowo rzeczy typu powerade'y i tige'y bo tez duzo tego pije... Ale teraz juz sie postaram skocnzcy nawe dobrze mi to wyjdzie na kasie.

Mat-

Wysłana - 30 listopada 2008 18:42    Edytuj Cytuj
Co do soków to najlepiej zakup sokowirówkę. Ja robię sobie z jabłek i marchwi w smaku pycha a jakie zdrowe ;d

npp

Wysłana - 30 listopada 2008 18:47    Edytuj Cytuj
powerade i tiger- pelno cukru i tyle. Soki tak samo. Jak juz to cola light, pepsi tak samo.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.