Idac za przykladem tematow typu "najzabawniejsze/najlepsze sytuacje z silowni" postanowilem rozpoczac temat Najzabawniejsze sytuacje z apteki! Temat poswiecony szczegolnie osobom zajmujacym sie dopingiem choc nie tylko chcialbym zobaczyc inne wypowiedzi o smiesznych sytuacjach...
Oto jaka dzis mnie spotkala- wchodze do apteki podchodze z kumplem ( koksem ) do okienka gdzie stoi młoda Pani farmaceutka i zaczyna sie rozmowa:
ja- dzien dobry czy sa strzykawki 2ml? pani- tak ja- a ile?? pani- a ile pan potrzebuje? ja- (patrze na kumpla i bez namyslu mowie) z jakies 60sztuk pani- ( bardzo sie zdumiala lecz mowi ) takiej ilości chyba nie mamy ale bedzie z 40 prosze poczekac... pani- ( mija chwila i mowi ) 40 nawet nie bedzie... ja- nie szkodzi prosze zapakowac wszystko co macie
ogolnie do tego 80 igielek poszlo, a strzykawek wyszlo 39 wiec niewiele sie pomylila
zaznaczam ze nie naklaniam do kupowania srodkow dopingujacych oraz do ich brania zeby bylo zgodne z regulaminem!!!
dawno temu odnalazlem na sfd tajemnicze cos co nazywalo sie ZMA apteczne poszedlem do apteki i wlasnie poprosilem pania zeby mi podala "ZMA apteczne" nie wiedziala co to oburzylem sie strasznie i poszedlem smutny do domu
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Specjalista -
1192707119000
Snoopy87
Wysłana - 18 października 2007 13:40
Ja apteke na swowjej ulicy mam spalona poprostu pani z apteki zaluje sprzedac mi igly i strzykawki. Kiedys wchodze i mowie - igly 6 i strzykawki 5 - ile?? - a ze 20 tego i tego - a po co Ci az tyle?? co bedziesz robil?? - a do zastrzykow - a jakich?? - witaminowych ;) - w tym momencie zaczela mnie straszyc, tam jest kamera!! jestes nagrany!! usmiechnalem sie i wyszedlem. Do tej pory nie moge pojac o co jej chodzi, moze dlatego ze jej kiedys lewe recki na omke wciskalem
1192707638000
vervest
Wysłana - 18 października 2007 13:47
usmiechnalem sie i wyszedlem he he dobrea strzykawki i igly to moj ojciec kupuje w aptece
[][][]----------[][][]<----Never Enought!
Znawca -
1192708033000
matip1987
Wysłana - 18 października 2007 14:53
Snoopy87 jakby mi tak sie spytala ze po co mi to to bym jej powiedzial ze to nie Twoj interes
bardzo dobry temat, dorzucę coś od siebie, pisałem już o tym:
a wiec, ze zbliza sie czas szkoly postanowilem sobie nabyc w aptece preparat o nazwie "KAIZEN L-Tyrosine"
poszedlem do apteki, podchodze do okienka, do pani i taka sytuacja:
spytalem sie, co ona o tym sadzi, czy dobre to jest. A ona, ze ona tego nie poleca, ze oni nawet tego nie maja na zapleczu, ze to jest do jakiegos, uwaga ,
cytuje: "odblokowania tarczycy"
wiec, inteligentny jestem, nie bede sie z nia klocic, ani sprzeczac, bo ona mi powie ze ona lepiej wie, bo ma za soba 5 lat studiow na farmacjii.
i oczywiscie, zeby nie stracic klienta to za chwilke powiedziala ze mi poleca lecytyne i jakies inne , np. ziolowe Ginko... itp.
a ja, ze nie dziekuje, dowidzenia i poszedlem sobie.
Tak se mysle ze jej to sie musialo chyba juz w dupie poprzewracac! wiem, ze oni sa tylko ludzmi, w tym ogromie wiedzy moga sie pomylic!
powiedzialem wyraznie: L-TYROZYNA,
z czym ona do ****a mogła to pomylić?
jak aminokwas wystepujacy w organizmie moze byc do odblokowania tarczycy?
maskara, prosze o Wasze opinie bo mi sie slabo robi, chyba bedzie trza go zamowic w necie...
niezle
pozdro
matip, snoopy - > po sogu
Zmieniony przez - Mariusz987 w dniu 2007-10-18 15:12:46
- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?
+ No mam. Teraz czekam, aż go wp******i glukoza.
1192713066000
matip1987
Wysłana - 18 października 2007 15:15
mariusz dobre sog
Zmieniony przez - matip1987 w dniu 2007-10-18 15:16:37
- dzieńdobry, czy są igły 0,7x40 ? - hmm, chyba tak, sprawdze - ok - tak są ile panu podać (wyjmuje z pudełka pare listków tych igieł) - hmm, poprosze całe pudełko - .....? yyy no prosze - dziękuje
"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012 potrzebujesz pomocy - pisz.
Znawca -
1192713438000
Mariusz987
Wysłana - 18 października 2007 15:20
mjs -> czyli transakcja doszła do skutku ?
a ile było ich w tamtym pudełku?
sog
PS: matip -> dzięki!
Zmieniony przez - Mariusz987 w dniu 2007-10-18 15:20:53
- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?