Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Najprostsze dania z piersi z kurczaka + ryż....

JIGGA99

Wysłana - 29 stycznia 2004 19:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam:)
WLasnie siedze w domu, mam piersi z kuraka w lodówce, mam ryż i hmm... z czym zmieszać te składniki zeby wyszło dobre jedzonko?:) piszcie!

Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 stycznia 2004 20:12 

tomyg

Wysłana - 29 stycznia 2004 20:12    Edytuj Cytuj
najlepszy przepis na biegu.Piers pokroj w kostke przypraw pieprzem,posym jakimis ziolami jak masz-bazylia,ziola prowansalskie-musza byc jakies w kazdej kuchni,na patelni podgrzej mala ilosc oleju lub lepiej oliwy z oliwek nastepnie wrzuc kawalki piersi i koniecznie polej sosem sojowym zamist soli,smaz to z 3-4 minutki nastepnie wsyp to wszystko do jakiejs miseczki polej lyzka smietany lub kefiru na to cienko pokrojona cebula(swierza)w plastry(koniecznie cienko) do lekkiego smaku i do tego ryz.Mowie ci za***iste.

tomyg

tomyg

JIGGA99

Wysłana - 29 stycznia 2004 20:24    Edytuj Cytuj
dzieki tomyg zaraz wypróbujemyco prawda sosu sojowego nie mam:/ ale soli wsumie nie jem, wiec najwyzej lekko posypie i bedzie dobrze...:)

Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
Znawca -

Hipek.

Wysłana - 29 stycznia 2004 20:37    Edytuj Cytuj
1. gotowana piers :)
2. gotowana piers z ryzem i groszkiem zielonym + piepsz + sól ( moje ulubione danie )

Swiadomosc zrycia ryje bardziej niż zrycie

..::POWERLIFTING::..

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Najprostsze dania z piersi z kurczaka + ryż....

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.