Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Najlepszy środek likwidujący cellulit

Ela_21

Wysłana - 01 kwietnia 2004 20:00    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Skoro juz powstał nowy dział to ja proponuję aby dziewczyny wypowiadały sie w tym poście na temat najlepszych ich zdaniem kremów redukujących cellulit. Wiem, że takich postów była już kiedyś kupa, ale nie w tym dziale. Zresztą dobrze byłoby zebrać to w całość.

Przeczytałam gdzieś niedawno, że bardzo dobry jest "Żel z aktywnym kompleksem antycellulitis" Norel. Niedrogi (ok 30 zł - 300 ml) i ponoć bardzo skuteczny przy częstym stosowaniu.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 kwietnia 2004 20:11 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ela_21

Wysłana - 01 kwietnia 2004 20:11    Edytuj Cytuj

Boofi

Wysłana - 01 kwietnia 2004 21:41    Edytuj Cytuj
Vichy robi taki żel - w zielonym opakowaniu - BARDZO DOBRY - dokladnej nazwy nei pamietam kosztuje ok 70zł

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

SFD

Wysłana - 02 kwietnia 2004 00:11    Edytuj Cytuj
Fajny ten link i co wiecej potwierdza moje wlasne obserwacje

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 kwietnia 2004 09:41    Edytuj Cytuj
w moim przekonaniu jakość środka to sprawa drugorzędna.

1. regularne stosowanie
2. ruch
3. regularne zabiegi ujędrniające (automasaże)
4. bicze wodne (prysznicem, raz zimna, raz gorąca woda).

Tyka

Wysłana - 02 kwietnia 2004 10:02    Edytuj Cytuj
dieta i aeroby

SFD

Wysłana - 02 kwietnia 2004 10:41    Edytuj Cytuj
krem działa, tyltylko ze nie bezposrednio na celulit ale na skore tak naprawde to nie ma w pelni skutecznego leku czy kremu na celulit...celulit powstaje np od zlego odzywiania braku ruchu albo od zaburzen hormonalnych.Aby zmmniejszyc celulitis nalezy miec odpowiednia diete polaczona z cwiczeniami (aeroby ) mozna tez polaczyc to z chodzeniem na zabiegi kosmetyczne.a takie kremu na celulit zawieraja takie skladniki ktore wzmacniaja skore i jakby odkurczaja naczynia , wsmarowujac taki krem w skore nalezy masowac okolo 3min dane miejsce ,przez to miedzy innymi pobudzamy krazenie...co moze miec dobry wplyw na zmiejszenie celulitu

ale to wszystko nie moze bys uzywane samo, nalezy polaczyc diete, aerobu z kremami i wtedy calkiem mozliwe ze uzyskamy pozadane efekty

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 kwietnia 2004 11:36    Edytuj Cytuj
Misiaczek sog za wypowiedź. mniej więcej to mialem na myśli, ale jako niekobiecie trudno mi było to ubrać w słowa

SFD

Wysłana - 02 kwietnia 2004 11:55    Edytuj Cytuj
Powtórzę za Tyką "aeroby i dieta". Kremy mogą jedynie poprawić stan skóry a nie zlikwidować celulit. Niestety bardzo dużo kobiet nabiera się na obienice że w miesiąc można mieć boskie ciało Przykładem totalnego ogłupiania klienta jest dla mnie reklama preparatu Avonu; "chcesz mieć boskie ciało, jędrny brzuch, szczupłe uda w miesiąc" bla bla bla itd. Cóż, niestety kobiety chcą wierzyć i są łatwowierne.
Kiedyś, gdy nie ćwiczyłam też myślałam że kremik za 200 zł. czyni cuda i po miesiącu można mieć figurę jak modelka ze zdjęcia Już bardziej wierzę że podziałają mocniej na skórę jakieś zabiegi typu bicze wodne, masaże itp. ale kremy mogą tylko nawilżyć i odżywić przez co skóra wygląda lepiej

SFD

Wysłana - 02 kwietnia 2004 14:24    Edytuj Cytuj
ooo dziekuje bardzo za soga no tak kobiecie latwiej ubrac niektore zeczy w slowa

Jenna_20

Wysłana - 06 kwietnia 2004 22:21    Edytuj Cytuj
Nie ma skutecznego kremu na cellulitis,ale nie mówcie ze one wogole nie działają....Przekonałyście sie ? Fakt krem nie zredukuje calkiem tkanki tłuszczowej i nadmiaru glukozy,ale pojędrni skóre....
Znawca -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Najlepszy środek likwidujący cellulit

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.