siema mam propozycje aby zamieszczać tutaj najlepsze HL według was, które widzieliście, zawodników Pride, UFC, K1 itp... oczywiscie chodzi tutaj najbardziej o nazwy highlightów i autorów, a nie o zamieszczanie linków do walk, no chyba że ktoś posiada dany hl. mam nadzieje że wymienienie się informacjami pomoże nam wszystkim. Jeżeli adminom nie podchodzi ten topic lub też działa na niekorzyść komuś lub czemuś, prosze usunąć.
"Polska jest naszym domem, biała flaga ubrudzona czerwonym kolorem, kolorem krwi, tu krew na tarczy, Polska Polska miejscem walki"
Mirko Crocop by Surfrider Mauricio Shogun by Surfrider Mike Bernardo by DM Anotnio Rodrigo Nougeira by RVR INC.
Mike Tyson by RVR INC. Semmy Shilt by Fryguy HL o nazwie "My Favorite Fighters" HL o nazwie "Mixed Martial Arts Legends Highlight" Evan Tanner by Fryeguy Igor Vovchanchyn kain Medium Bas Rutten aka El Guapo HL by Karlito
do sciagniecia z subfightera
1138174061000
dragon1987
Wysłana - 25 stycznia 2006 09:42
Mój faworyt: Jerome LeBanner-Path of Destruction HL
Dobry HL który pamiętam to Ramona Dekkersa, z podkładem D12.
spoko bardzo fajny hl był zawodnika z K1, chyba Aertsa dokładnie nie pamietam ale film był zaje.iscie zgrany z muzyką, muza cos tak jagby metal z hardcorem chyba, to co zapamiętalem najbardziej to kopnięcia tego fightera doskonale z grane z muzą, w momencie tych kopnięć mocne uderzenia perkusji, basu itp... być może ktoś oglądał go tesz i podpowie o kogo chodzi, z tego co sobie przypominam to może być Aerts ale pewny nie jestem.
"Polska jest naszym domem, biała flaga ubrudzona czerwonym kolorem, kolorem krwi, tu krew na tarczy, Polska Polska miejscem walki"