Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 15065 razy
słowa kluczowe: najlepsza  kreatyna 
Autor

Najlepsza kreatyna

Batonx

Wysłana - 27 sierpnia 2002 20:20    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam zamiar kupic kreatyne. Pierwszy cykl - 6 tygodni. 500g powinno starczyc z okladem. Jaki wybor jest wg Was najlepszy (cena bez znaczenia). Uzasadnianie odpowiedzi mile widziane i nagradzane sogiem

HMB juz wybralem: Ultimate Nutration, wydaje mi sie ze jedno opakowanie na pierwszy cykl kreatynowo-HMBowy powinno wystarczyc...

"Grzeczni chlopcy ida do nieba. Niegrzeczni ida tam, gdzie chca..."

"Grzeczni chłopcy ida do nieba. Niegrzeczni idą tam, gdzie chcą..."

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 sierpnia 2002 22:31 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Massgain

Wysłana - 27 sierpnia 2002 22:31    Edytuj Cytuj
Ja na kreatynie sie za bardzo nie znam ale wiem ze po samym Olimpie (bez zadnego bialak i takich tam) w tabletkach (2 paczki) przybylo mi 15 kilo na klate i 5 kilo na masie. Nie wiem czy to dobre uzasadnienie

esp3ranza

Wysłana - 27 sierpnia 2002 22:40    Edytuj Cytuj
kup kreatyne najlepiej mikronizowana (w proszku) szybciej sie wchlania i starcza na dluzej a i zaoszczedzisz na niej ;) co do firm do MULTIPOWER jest chyba najlepszy ;)

...:::esp3ranza:::...

Siła i piękno są darami młodości.
...:::esp3ranza:::...
Znawca -

Puzon

Wysłana - 27 sierpnia 2002 22:52    Edytuj Cytuj
Jesli cena nie gra roli, to wybierz cos z gornej polki (Inkospor, Multipower, Prolab). To sa sprawdzone firmy i kazdy je chwali.
Mozesz tez kupic jakas tansza a reszte kasy dorzucic mi do glutaminy

SFD

Wysłana - 27 sierpnia 2002 23:01    Edytuj Cytuj
Dobre kreatyny to Prolab, Multipower oraz Scitec. Chociaż z dostaniem tej pierwszej możesz mieć troche problemów...

Regggie

Wysłana - 27 sierpnia 2002 23:07    Edytuj Cytuj
Przed wszystkim(ja tam bralem kreatyne hi-teca 0,5 kg i nie narzekam, oczywiscie w proszku)pamitaj, zeby do kazdej porcji kreatyny wziasc rowniez ok.25 g gluzkozy(dostepnej w wiekszosci spozywczych).
Pamietaj o tym, ze podaczas tych cyklow NIE MOZNA brac kofeiny.
Jezeli zaczynasz z kreatyna, to mysle, ze powiniennes sporbowac przez pierwsze kilka 2-5 dni ladowanie, tzn. okolo 4-5 porcji 5g kraetyny, a przez nastepne 4 tygodnie 1 porcje po 5g, a nie jak wiekszosc podaje 2 porcje 5g. W przypadku kreatyny i ta ilosc powinna wywolac pozadane efekty.
Pamietaj rowniez o tym, by kreatyne przyjmowac na pusty zoladek i oczywiscie tak jak powiedzieli moi poprzednicy - przedmowcy kup w proszku.
HMB wybrales dobre, choc osobiscie jestem temu przeciwny bralem co prawda w kroplach Hi-Teca, ale sie zawiodlem.
To tyle z wazniejszych wiadomosci.

"idz wyprostowany wsrod tych co na kolanach"

"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"

Lalka

Wysłana - 27 sierpnia 2002 23:08    Edytuj Cytuj
Z powodzeniem możesz stosować kreatyne Sports One - bardzo dobra za niewielką kase (500g - 99 zł). Naprawde skuteczna.

Znawca -

SFD

Wysłana - 27 sierpnia 2002 23:54    Edytuj Cytuj
Dokladnie zgadzam sie z Lalka kup Sports One jest zaje****. Weszlo mi po niej 12 kilo na lawce (z 90 podnosilem 102) i okolo 2 cm w lapie. Brałem cykl 5 tygodniowy.. i nie kupuj 500g bo 500 spokojnie starczy ci na dwa cykle. Ja robilem Sports One'm dwa cykle jeden z faza nasycenia i drugi bez i ten bez fazy nasycenia wyszedl o wiele lepiej. Ja bralem z sokiem winogronowym. W dni bez treningu bralem 6 gram rano, a w dni z treningiem rozsypywalem na dwie czesci i bralem przed i po treningu. Aha jesli chcesz dobra rade i pierwszy raz stosujesz kreatyne... to zrob tak jak moj brat i zacznij plan terningowy "Super Silna Klatka" by Szaman i kreatyne zacznij brac w 7 tygodniu jego trwania. Moj brat cwiczyl zanim rozpoczal ten plan treningowy dwa miesiace(czyli bardzo bardzo krotki staz), i z 56kg ktore wyciskal po zakonczeniu programu treningowego polaczonego z cyklem kreatyny wyciska 94kg wiec chyba niezly skok w 3 miesiace.

Wolfpac

Wysłana - 28 sierpnia 2002 11:24    Edytuj Cytuj
suchy mam wiel;ka prosbe czy moglbys mi przeslaxc ten prpgram na super silna klatke na 1bar@wp plplissssssss z gory wielkie dzieki

SFD

Wysłana - 29 sierpnia 2002 00:35    Edytuj Cytuj
Ok juz wyslalem ale nie ze swojego maila bo moj mi padl, dorzucilem do tego trening na lape... Pozdrawiam

Berez 2

Wysłana - 29 sierpnia 2002 02:27    Edytuj Cytuj
a co sadzicie o kreatynie treca bo ostatnio kupilem w promocji 500 g i 1 kg dekstrozy gratis (oczywiscie mikronizowana)

Wszystkie obyczaje , nawet najtwardsze , stają się z czasem przyjemniejsze i łagodniejsze , najsurowszy zaś sposób życia może stać się przyzwyczajeniem , a przez to przyjemnością.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Najlepsza kreatyna

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.