Wpiszce tu najlepszych zawodnikow swiata wtedy zrobie ankiete.Bo tak to nie wiem jakich wybrac za bardzo ______________________________ *tening czyni mistrza*
ja dam pierwszego Roberto Carlos teraz wy dajcie _______________________________ *tening czyni mistrza*
. Zmieniony przez - tURn w dniu 2004-03-16 22:14:56 _______________________________ You only see what your eyes want to see How can life be what you want it to be You're frozen....
Beckham i Maldini _______________________________ A Czy taka mała Pchła może zabić dzisiaj Lwa...?
Gepetto coś ci sie poj.ebał.o dwa posty zrobiłeś takie same Christian Vieri i Alexsandro Del Piero _______________________________
wiem niechcaco bo wygasla strona i sie drugi raz wrabalo _______________________________ *tening czyni mistrza*
W tej chwili to chyba Zidane _______________________________ Bold w Suplementacji
Zidane juz swoje 5 minut mial, jest OK ale sa juz lepsi :) _______________________________ A Czy taka mała Pchła może zabić dzisiaj Lwa...?
Pavel Nedved, Del Piero, Andriy Shevchenko no i moze ktos z poza włoskiej ligi... hmm... Roberto Carlos
Dwajcie maxymalnie 2 zebym mogl wybrac tych co dla was sa najlepsi _______________________________ *tening czyni mistrza*
To u mnie pierwszych dwóch