w Kazdej Druzynie bardzo wazny jest zawodnik przez ktorego przechodzi wiekszosc podan, ktory bierze ciezar rozgrywania na swoje barki. Odrazu pisze ze w tej Ankiecie Zabraknie Niemca Michaela Ballacka ... robie to celowo, gdyz jest od dla mnie ... nie wypowiadam sie na jego temat
Eldoka Panowie ! ... ELDO ! --------- Bo lepiej byśmy stojąc umierali, niż mamy klęcząc na kolanach żyć ! !
dla mnie Deco ... prawda djcuba ? Deco widzi praktycznie wszystko na boisku, potrafi zauwazyc lepiej ustawonych kolegow. Popisujac sie przy tym Dlugimi 40 metrowymi podaniami lub fantastycznymi prostopadlymi pikami ... Wogole jesli chodzi o celnosc zagran to jest to fantastyczny zawodnik. Andrea Pirlo tez jest niesamowity. Naprawde czapka z gloway dla niego Ale za Kilka lat do Fabregas przejmie paleczke po Deco
Eldoka Panowie ! ... ELDO ! --------- Bo lepiej byśmy stojąc umierali, niż mamy klęcząc na kolanach żyć ! !
1179686827000
djcuba
Wysłana - 20 maja 2007 20:51
nie no bez przesady ... Deco jest z najwyższej półki ale głos oddałem na Kake
Africa have Cameroon , Barcelona have Eto'o ... ;)
Kaka w formie jest w moim odczuciu najlepszy Miałem na mysli jeszcze Gerrard'a, no ale stawiam na brazylijczyka. Fajnie ze w srode bedzie mozna obejrzec bój tych dwóch grajków