No to głosujemy chłopaki i dziewczęta, jest to nietypowy plebiscyt, ale cóż sezony się pokończyły, i warto by było spojrzeć na piłke nieco inaczej. Głosujemy na zawodnika który według was najlepiej gra głową, który dobrze radzi sobie w powietrzu czyto w obronie czy w ataku. Głosujemy w ankiecie, jeżeli nie odnajdujecie tego naj według was to zaznaczcie inny i pochwalcie się kto to jest. Wybieramy spośród graczy aklualnie grających w piłke.
Ale żeby zawodnik miał dobrą sytuacje musi najpierw sobie ja wypracować wyjściem na pozycje, dobrym obliczeniem lotu piłki i wyskok do piłki często bark w bark z obrońcą. Masz racje że nie łatwo jest jednoznacznie stwierdzić ale na podstawie ankiety wyjdą nam konkretne wyniki.
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!! !! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -
1120126612000
erminho
Wysłana - 30 czerwca 2005 12:45
ciezko powiedziec, wszyscy, ktorych podales w ankicie znakomicie graja w powietrzu zaglosowalem na Crespo taka jest moja subiektywna ocenia moze powinenm na Klose, albo Kollera, bo wydaje mi sie, ze Oni czesciej wygrywaja pojedynki powietrzne, ale Crespo rowniez znakomicie sobie z tym radzi