Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2916 razy
Autor

Najdluzsza bomba i zejscie

Luk122

Wysłana - 28 października 2007 08:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

ile najdluzej byliscie/jestescie na bombie ?

I jak widzicie zejscie z niej ?

przeciez tak fajnie jest byc on..
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 października 2007 08:25 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

miczelx Wide Pride

Wysłana - 28 października 2007 08:25    Edytuj Cytuj
5 miesiecy i detox wlasnie trwa
hcg clom nolva - z miesiac na sermach zostane

suple kreatyna,zma,witC-3g,omega3-3g,echinacea,sylimarol

spadki jakies tam byly jak zawsze bo generalnie to nie dla mnie ten sport mysle ze juz wiecej nie poleci, libido zerowe...
pozatym ok

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -

Dibo22

Wysłana - 28 października 2007 10:16    Edytuj Cytuj
Micz na HCG też masz libido na 0? nawet nie strasz bo jestem w trakcie pięciomiesięcznego cyklu, jak ładowałeś hcg w trakcie?

Ekspert -

Altis

Wysłana - 28 października 2007 10:25    Edytuj Cytuj
Podczas tak dlugiej bombki zalecal bym uzywanie hcg co 6-8 tyg
Specjalista -

miczelx Wide Pride

Wysłana - 28 października 2007 10:28    Edytuj Cytuj
ladowalem tylko raz na cyklu
mysle ze poziom testa jest ok, bo na cyklu spermatogeneza moja byla zerowa naprawde ,teraz jest tak jak bylo przed cyklem.

Ekspert -

miczelx Wide Pride

Wysłana - 28 października 2007 10:32    Edytuj Cytuj
Co do libido to wydaje mi sie ze u mnie jest to kwesta taka ze na cyklu libido jest poprostu ogromne, a ze cykl byl dlugi stalo sie to norma dla mnie, inaczej mowiac przyzwyczaile sie do ta wysokiej ilosci testa i co za tym idzie popedu.Teraz poziom testa(miejmy nadzieje) wrocil do normy z przed cyklu a ja ,nazwijmy to psychiczne nadal jestes przyzwyczajony do tej ilosci ktora mialem na cyklu,
mysle ze to kwestia czasu ,libido wroci...mam nadzieje przynajmniej.

Ekspert -

MarcelQ Night Rider

Wysłana - 28 października 2007 10:34    Edytuj Cytuj
Dibo, nie dygaj, dodasz 50mg provironu dziennie i wszystko bedzie dobrze
Micz, siedzisz na GG ?? bo ja już tam piszę do Ciebie kolejny list Bro

Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2007-10-28 10:35:11

" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -

sanchez83

Wysłana - 28 października 2007 10:42    Edytuj Cytuj
ja by byłem ON od grudnia 2006 do sierpnia 2007.
Skutkiem ubocznym jaki doswiadczyłem było słabo potencja i spermatogeneza. Sperma przezroczysta jak woda prawie.

Nie stosowałem HCG podczas cyklu.

A odblokowałem sie: Paravol i jungle. odblok trwał 2 miesiace.

Teraz jestem 3 miechy off i waga spadła mi o 5kg. ale duzo z pasa spadło.

Spermatogeneza i potencja wróciły do normy.

chudzina

Wysłana - 28 października 2007 10:51    Edytuj Cytuj
20 tygodni, sam testosteron. na koniec cyklu taper z propa + hcg w trybie 500j cd przez 10 dni. potem 50mg clom + 20mg nolva / dzien, ostatnie 10dni nolva 10mg/dzien. na odbloku bardzo dobre samopoczucie.

tydzien po odbloku pelen powrot mocy, znaczacych spadkow sily nie odnotowalem, jedynie stracilem 1 powtorzenie w wyciskaniu na lawce (w danym zakresie powtorzen, np z 5x zrobilo sie 4x), ale to jest do odrobienia blyskawicznie. w martwym ciagu na kilku powtorzeniach ide po nowe rekordy :)

STERYDY = ŚMIERĆ

adin, dwa, tri .... tolka spakojna
Ekspert -

Luk122

Wysłana - 28 października 2007 14:28    Edytuj Cytuj
a jak stan psychiczny ?
Znawca -

chudzina

Wysłana - 28 października 2007 17:17    Edytuj Cytuj
wszystko ok. obecnie (1-2tygodnie po odbloku) zwyzka mocy.
w sumie, to cos bym wbil, ale najpierw kompleksowe badania, potem troszke zredukowac fet, no i pozniej ogien.

STERYDY = ŚMIERĆ

adin, dwa, tri .... tolka spakojna
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Najdluzsza bomba i zejscie

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.