Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1060 razy
słowa kluczowe: nadmierne  pocenie 
Autor

Nadmierne pocenie się

fanatyzm

Wysłana - 25 czerwca 2009 11:24    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, mam takie pytanie, co mam zrobić z nadmiernym poceniem się i to mocno nadmiernym, wręcz nie adekwatnym do mojego zmęczenia? Jestem szczupły, włosy raczej mam ścięte na krótko, a wystarczy, że zacznę trenować czy jeździć na rowerze, a można z koszulki wyżymać i cały jestem zalany. Nie jest to jakiś problem, tylko jest to dosyć krępujące jak inni się na to patrzą. Ale za to jak jest chłodno to się nie pocę tylko rzadko tak jest chyba, że w nocy na dworze.

Pozdrawiam

Zmieniony przez - fanatyzm w dniu 2009-06-25 11:50:27

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 czerwca 2009 09:56 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Pat18

Wysłana - 27 czerwca 2009 09:56    Edytuj Cytuj
Powiem Ci że też miałem problemy z poceniem , i proponuje Ci żele pod prysznic z Adidasa , naprawde pomagają... ;]

sqrwiell

Wysłana - 27 czerwca 2009 15:37    Edytuj Cytuj
żele pod prysznic z adidasa to se można w dupe wsadzić...

Na problemy z poceniem tylko "Antidral" i "Etiaxil", wiem bo sam miałem duży problem z poceniem i tylko te dwa środki mi pomagają...

Wystarczy że postałem w kolejce w sklepie, temp. + 20 stopni a ja już całe plecy mokre...

Także polecam

james90

Wysłana - 27 czerwca 2009 18:56    Edytuj Cytuj
Również miałem ten sam problem i zgadzam sie z sqrwiell'em Antidral pomógł;)

no pain, no gain

frozzer

Wysłana - 04 lipca 2009 21:02    Edytuj Cytuj
I co smarowac tym całe plecy?

sqrwielll

Wysłana - 05 lipca 2009 11:40    Edytuj Cytuj
I co smarowac tym całe plecy?

nie, pięty Ainsztajnie

shogun2111

Wysłana - 05 lipca 2009 12:12    Edytuj Cytuj
dolaczam do pytania, mozna smarowac tym plecy??gdzies slyszalem ze tylko pachy i dlonie mozna, a co zrobic z nadmierna potliwoscia na twarzy( czolo)??

sqrwielll

Wysłana - 05 lipca 2009 15:53    Edytuj Cytuj
niby to jest przeznaczone do smarowania pod pachami i stóp ale ja smaruje plecy, stosuje tylko przez ten okres wakacyjny od zeszłego roku... Najlepiej zaraz po kąpieli, powycierać sie do sucha, posmarować tym plecy i leżeć na brzuchu aż wsiąknie....Jak ktoś ma wrażliwą skóre to może ostro poswędzieć

ja sie posmarowałem pod pachami zaraz po goleniu to Zasnąć nie mogłem, na drugi dzień cały pachy czerwone jak kichawa mikołaja...

Dlatego nie smarujcie po wszelkich depilacjach klaty, pleców czy co tam se jeszcze golicie

A co do pocenia na czole to już najlepiej do dermatologa, taka wizyta naprawdę nie boli...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nadmierne pocenie się

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.