Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3458 razy
słowa kluczowe: nadgarstki 
Autor

Nadgarstki - ból

viniarz

Wysłana - 25 czerwca 2006 11:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Od pewnego czasy strasznie bolą mie nadgarstki przy ich zginaniu. A dokładniej zakończenia kości przedramion. Są na to jakies leki, cwiczenia czy cos??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 czerwca 2006 11:43 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

beatusia

Wysłana - 25 czerwca 2006 11:43    Edytuj Cytuj
Obejrzyj siebie dokładnie i przypatrz się czy przypadkiem nie tworzy Ci się ganglion na nadgarstu - bo jest to miejsce gdzie często się on może zrobić.
Może jest jeszcze mały i po prostu go nie widać.
Ja miałam taki ból nadgarstków jakieś dwa lata temu od intesywnych ćwiczeń na balecie przy drązki i od dźwigania walizek ciężkich.
Kiedy poszłam do lekarza - od razu mnie wzięli na sale operacyjną i zoperowali. Nie była to operacja pod pełną narkozą. Sam zabieg trwał chwile i zaraz się obudziłam i poszłam do domu. Jeśliby miało się okazać, że to będzie akurat to, to nie ma się czego tak bardzo obawiać.
Najlepiej jeśli będziesz masował nadgarstki. Oszczędź mi też nadmiernego wysiłku bo może są one już przemęczone tymi torturami ćwiczeń którymi je zdaręczasz....

viniarz

Wysłana - 25 czerwca 2006 14:05    Edytuj Cytuj
A co to jest ganglion?? I jak to wygląda?? Ale raczej nie to bo normalnie mie nie bolą ale zazwyczaj po zadymach...

viniarz

Wysłana - 25 czerwca 2006 14:13    Edytuj Cytuj
Patrzyłem na google to napewno nie ganglion

beatusia

Wysłana - 25 czerwca 2006 14:50    Edytuj Cytuj
A więc nawet jeśli już wiesz co to jest to nie znaczy, że nie będziesz tego miał.
Im bardziej będziesz maltretował swoje nadgarstki tym większa jest możliwość, że coś takiego Cię spotka.
Ganglioinka małego (takiego jak ja miałam) na początku zupełnie nie widać - ale z każdym dniem boli coraz bardziej....
Dlatego uważaj na siebie i na swoje rączki - bo może Ci się jeszcze do czegoś w życiu przydadzą. Na przykład do przytulania.

viniarz

Wysłana - 26 czerwca 2006 13:28    Edytuj Cytuj
To był chyba efekt zadymu bo mnie bolą coraz mniej, juz prawie wcale
Nie ma nic na ich wzmocnienie??

Maniek87

Wysłana - 27 czerwca 2006 00:53    Edytuj Cytuj
ściągacze na nadgarstki można dostać w aptece
koszt ok. 10zł

Mam przyjazną materie i jem węglowodany

viniarz

Wysłana - 27 czerwca 2006 08:49    Edytuj Cytuj
I to pomoże?? Moze mam coś ze stawami??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.