Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Naciągnięty mięsień/ ścięgno czy lekko naderwany ?

welwetco

Wysłana - 16 marca 2010 22:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam!
Wczoraj robiłem klatkę i tylko klatkę.. Wszystko elegancko. trica nie robiłem bo nie zdążyłem.
Nic mnie nie ''szczykło'' ani nie zabolało na treningu.
Po powrocie do domu też nic, dopiero rano jak obudziłem się z bólem ręki pomyślałem że po prostu źle spałem..
W drodze do szkoły wziąłem plecak do dłoni jak miałem rękę zgiętą w łokciu i masakra.. okropny ból..
Kolega mi wymasował trica, bo potrafi, nie ukrywam bolało okropnie.
Rękę mogę zginać, obracać itd. ale czuje przeszywający ból jak wykonam jakiś 'specjalny ruch', który powoduje właśnie ból.
Nie boli mnie przy napinaniu trica z wyprostowaną ręką ani ze zgiętą w łokciu, owszem boli ale ból jest taki lekki.
Ta głowa tricepsa - PRZYŚRODKOWA jest miękka i taka jakby sflaczała, nie wiem czy od masażu czy jest coś 'zepsute'..
Smarowałem końską maścią jak narazie i piekło fest..

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 marca 2010 12:06 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - THERMO STIM

CENA: 35.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

eeroo

Wysłana - 17 marca 2010 12:06    Edytuj Cytuj
nie jestesmy lekarzami. udaj sie do lekarza i bedziesz wiedzial czy to cos powaznego.

I come back...

Sanczez83

Wysłana - 17 marca 2010 16:16    Edytuj Cytuj
Witam.
Miałem kiedyś podobny przypadek z bicepsem. Podaczas pracy poczułem ból w lewym ramieniu. Jedna głowa bicepsa wyglądała jak zerwana. Lewy biceps był sporo bardziej płaski od prawego. Nie poszedłem do lekarza. Po jakimś czasie wszystko wróciło do normy. Obie ręce wyglądają tak samo. Być może tylko naderwałem mięsień.

welwetco

Wysłana - 17 marca 2010 21:06    Edytuj Cytuj
Smarowanie końską maścią widać pomogło już mnie nie rwie tak jak wczesniej aczkolwiek boli nadal.
Polecam solidną rozgrzewkę przed treningiem by nie atakować zimnych mięsni.
Zdr.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Naciągnięty mięsień/ ścięgno czy lekko naderwany ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.