SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Na czym smażyć ?

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2404

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 778
Siemka !

Zawsze ale to zawsze smażyłem mięso czy to piersi, czy schab czy karkówka na PAMIE ( PAM Koniu151 poleca ) ale już jakoś mi zbrzydniał... nie wiem może po prostu muszę od niego odpocząć :P. Na co zamienić z lidla czy biedronki bądź intermarche ? Myślałem o Maśle klarownym ?

dokładnie o tym



http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie,Maslo-klarowane-Mlekovita.html

co myślicie ?

KTOŚ COŚ ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 2765 Napisanych postów 39495 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 309125
Moze byc maslo klarowane, olej kokosowy, smalec

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki

http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2344 Napisanych postów 20247 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85827
j.w

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14058 Napisanych postów 233953 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1089037
masło może być , ale spróbuj na kokosowym kurak wychodzi ekstra
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3985 Napisanych postów 34893 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 253275
ja do smażenia używam:
- masła klarowanego
- olej kokosowego
- smalec czasami

wliczone w bilans
1

„bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy”

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WIE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2344 Napisanych postów 20247 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85827
Smalec z gęsi też jest super
1

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14058 Napisanych postów 233953 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1089037
gdzie wy ten z gęsi kupujecie , teraz mega modny się zrobił a ja go nigdzie nie widziałem

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3451 Napisanych postów 8469 Wiek 43 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 407841
lodzianin1
gdzie wy ten z gęsi kupujecie , teraz mega modny się zrobił a ja go nigdzie nie widziałem



widziałam w Auchan - na alejce z masłami i margarynami i nawet w małych sklepikach

Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840

"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2344 Napisanych postów 20247 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85827
Ja w zwykłym mięsnym i na rynku

Mięcho pieczone ze smalcen gęsim jako nośnikiem smaku wychodzi przepyszne, później taki sos co zostaje z pieczenia - najlepszy


Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2016-03-31 09:54:39

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2 Wiek 26 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 6
byle nie tłuszcze roślinne, wyjątek to olej kokosowy :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2344 Napisanych postów 20247 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85827
A rzepak czemu nie ?

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Szarlotka bez glutenu i cukru by Sforcia

Następny temat

Sernik bananowy z polewą karmelową bez dodatku cukru