Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 475 razy
słowa kluczowe: nutrend 
Autor

NUTREND???

SFD

Wysłana - 04 grudnia 2003 21:22    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam pytanie co do firmy NUTREND. Chcialbym sie dowiedziec co to za firma, jakiej jakosci sprzedaje odzywki, bo wydaja sie dosc tanie?? Czy oplaca sie je kupic?? Z gory THX

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 grudnia 2003 21:35 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

WILLHELM

Wysłana - 04 grudnia 2003 21:35    Edytuj Cytuj
Nutrend to dobra czeska firma. maja lepsze i gorsze produkty. powiedz jakie konkretnie Cie interesuja.

członek-mafia.suple.hardcor.pl
Ekspert -

t0mek_p

Wysłana - 04 grudnia 2003 21:37    Edytuj Cytuj
ja np stosowalem kreatyne nutrenda, i musze powiedziec ze z efektow po cyklu silowym nia wspomaganym bylem calkiem zadowolony, pozatym + to wlasnie niska cena :)

'a ona przyjdzie z tata a za nimi prokurator'

One day all your life will flash behind your eyes. Make sure it's worth watching ! :P

SFD

Wysłana - 04 grudnia 2003 21:41    Edytuj Cytuj
mnie najbardziej interesowala by glutamina i kreatyna i moze jakis odpowiednik Hi-Tec'a Protein (ale nie wiem jaki odpowiednik).

WILLHELM

Wysłana - 04 grudnia 2003 21:50    Edytuj Cytuj
kreatyna jest dobra, odpowiednika hitec protein nutrend z tego co wiem nie ma bo koncentruje sie ostatnio bardziej na serwatkach a glutamina...dobrą glutamine ma np olimp z tym ze ogolnie suplement ten jest drogawy, a jezeli chodzi o efekt antykataboliczny to mozesz zastosowac BCAA - aktualnie wchodzacy ostro na rynek trec ma w miare tanio, o ich jakosci sie nie wypowiem gdyz nie stosowalem.
Pozdrawiam!

członek-mafia.suple.hardcor.pl
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.