Temat: „Mutageny, związki rakotwórcze i toksyczne w żywności”
Zagadnienie nie należy do prostych, dlatego by zmotywować Was nieco do pracy, postanowiliśmy przyznać jedną, za to wysoką nagrodę, w postaci 500 zł.
Regulamin i nagrody:
I. Omówienie zagadnienia(nick w tytule pracy) proszę przysyłać na adres odchudzanie_sfd(małpa)wp.pl , do 29 stycznia. Forma pracy zależy od kreatywności i pomysłu autora.
II.Ogłoszenie wyników 31 stycznia.
III.Prosimy o podanie źródeł z których korzystaliście, prace bez źródeł nie biorą udziału w konkursie.
IV.Najlepsza praca zostanie opublikowana w dziale/na portalu oraz nagrodzona kwotą pieniężną na zakupy w sklepie sfd .
V.W przypadku słabych prac możliwa jest zmiana puli nagród.
Powodzenia!
pzdr/
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2010-01-06 02:08:42
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
liczyłem na temat bardziej związany z odżywianiem typowo w sporcie kurde, myślałem, że coś ugram, ale w tym temacie mocny się nie czuję
no ale miało być trudno to i jest..
Specjalista -
1262801553000
chucknoris
Wysłana - 06 stycznia 2010 22:19
bo nie sztuką jest "niby" ułożyć diete i zgarnąć kase temat będzie wymagał sporej pracy i oparcia o literature . Dzięki tej pracy osoby zyskają sporo wiedzy
chuck, uwierz są inne ciekawe tematy z zakresu odżywiania w sporcie [ale akurat nie mutageny ] na które mógłbym się wypowiedzieć, a zakres mojej pracy zdecydowanie wykraczałby poza 'ułożenie diety' czy rzucenie paroma oczywistymi wskazówkami ale koniec, to nie temat o mojej osobie
tak czy siak temat wydaje mi się mało ciekawy dla ludzi, którzy w głównej mierze interesują się jednak wpływem jedzenia na kompozycję ciała
cóż, może jednak któraś z prac przekona mnie, że to interesujący aspekt żywienia i zacznę zwracać większa uwagę na takowe sprawy? także powodzenia tym wszystkim którzy się zabierają za pisanie
Zmieniony przez - Volcanodon w dniu 2010-01-06 22:42:42
Specjalista -
1262814088000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 28 stycznia 2010 10:55
przypominam , że termin nadsyłania prac upływa jutro, na razie mamy 0.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl