Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

NOWE PRODUKTY OLIMP & BX WYMIANA ZDAŃ

Goral

Wysłana - 31 grudnia 2004 00:55    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Postanowilem zalozyc nowy topic, bo Olimp troche nas zaskoczyl i dorzucil kilka produktow z nowym rokiem do swojej i tak bogatej oferty:

- produkty MEGA CAPS do 1400 mg substancji czynnej w kap. min.: creafusion caps, jablczan kreatyny caps, hmb caps, glutamina caps, creatine caps.

- i stalo sie, mialo nie byc dextrozy w ofercie, a jednak Olimp wyszedl na przeciw oczekiwaniom i rowniez ten segment rynku chce przejac, wyszedl produkt DEXTRO JUICE w skladzie posiada 95% dextrozy i 5% tauryny, wg. mnie fajny produkt, ciekawe jak z cena, ale sadze ze powinna byc OK - do kreatynki jak znalazl!

- i to co najbardziej mnie ciekawi wreszcie po prawie pol rocznych spekulacjach batony OLIMP maja ujrzec swiatlo dzienne!!! Nazywaja sie Hi PRotein MRP MATRIX, w 80 gramowym batonie znajduje sie 26 g bialka (WPI, Kazeinka), zawiera tylko 2,9 g cukrow. Smak wanilia w polewie czekoladowej, bardzo mnie interesuje cenna

- wkrotce do oferty BX ma dolaczyc nowy produkt, co to bedzie??? Niestety nie wiem i poki co jest to owiane tajemnica, moze ma ktos jakies przemyslenia?

- jeszcze jest nowy zestaw noworoczny BX:
prolongatum 3,5 kg + m3 creatine + glutagenix + shaker
cena zestawu 306,80 zl, poza promocja 394,80 zl

Zachecam do dyskusji i wymiany zdan (madrych), nie robic spamu duzego!!!

>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<<
Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na [http://www.pajacyk.pl] Dzięki
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 grudnia 2004 00:59 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

om

Wysłana - 31 grudnia 2004 00:59    Edytuj Cytuj
soga dalem...

Specjalista -

zyz

Wysłana - 31 grudnia 2004 01:00    Edytuj Cytuj
Goral sog jak nic za info o batonach, bardzo mnie ono ucieszylo, ciekaw jestem jak z nimi bedzie w praktyce, jesli faktycznie beda zawieraly tak malo cukrow to pewnie i na ckd beda dobrym a juz napewno pysznym urozmaiceniem

Siłownia PROGRES - Bytom.

www.pajacyk.pl

Znawca -

Goral

Wysłana - 31 grudnia 2004 01:01    Edytuj Cytuj
dzieki to moze jeszcze za to mnie pogrubicie??? hehe nie pisze tego dla sogow! hrhr

Ekspert -

Goral

Wysłana - 31 grudnia 2004 01:02    Edytuj Cytuj
powiem Wam ze opakowanie extra wyglada, niczym nie rozni sie od amerykanskich pozycji, 1 liga tylko jaka cena, pewnie i tak bedzie zaporowa, bo nas biednych polaczkow nie stac na takie rarytasy

pewnie kazdy w nagrrode pocieszania w konkursie Olimp dostanie po paczce batonow

Ekspert -

miętki JASZCZOMP

Wysłana - 31 grudnia 2004 01:04    Edytuj Cytuj
Moje zdanie na temat mega kaps pisałem w poście &quot;Mega kaps&quot; ponizej.Poza wygodą, i reklamą mozliwości porducenta niczego rewolucyjnego raczej nie wniesie.Poprawi na pewno wizerunek, innowacyjnośc etc.
Zestaw BX fajny, ale po co ta glutamina
Batony-czas najwyższy!
Podejrzewam cenę na poziomie 8 złotych.Dextroza- no cóż..towar produkuje sie po to, by się sprzedawał i tyle.Więc dextroza z taurynką, za odpowiednia cenę pójdzie
Zdr.

"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Ekspert -

om

Wysłana - 31 grudnia 2004 01:07    Edytuj Cytuj
Akurat z tego co Goral napisales, to z mega capsow by mnie nic nie interesowalo
ja bym chcial:

BCAA
jablczan cytruliny
L-tyrozyne, ktorej jeszcze Olimp nie robi
Specjalista -

Goral

Wysłana - 31 grudnia 2004 01:08    Edytuj Cytuj
Dokladnie sie z Toba zgadzam, po co ten glutagenix w tym zestawie strasznie cene zawyza

Wlasnie Olimp dlugo zwlekal z produkcja dextrozy, kilkadziesiat razy jechal po niej jak mogl, zalecajac Carbo itp. Jednak trzeba dawac rynkowi to co on chce i nie patrzec na wlasne upodobania, a ten produkt na 100% bedzie sie swietnie sprzedawac, chyba ze cena bedzie jakas kosmiczna. Zapomnialem dodac smak ma byc orzezwiajaco pomaranczowy

Ekspert -

om

Wysłana - 31 grudnia 2004 01:09    Edytuj Cytuj
aha jeszcze dodam ze wczoraj skonczylo sie moje w****ienie na shakery
zakrecany shaker bx'a jest wypasiony.. mam dopiero dwa.. jeszcze 3 i wyrzuce wszystkie stare

jutro nawet na sylwka (klubowka do rana) biore gainera
Specjalista -

julo1

Wysłana - 31 grudnia 2004 01:14    Edytuj Cytuj
jakies 7 zetow za te batony pewni bedzie
26 gr WPI i kazeinki musi troche kosztowac
tyrozyna bardzo by sie przydala...
co do nowego bx to stawiam na izolat.
Znawca -

Goral

Wysłana - 31 grudnia 2004 01:15    Edytuj Cytuj
hehe wlasnie mialem sie spytac jak go sie uzytkuje, bo te zakrecane z gumka to podobno lipa jest, chyba rowniez przerzuce sie na zakrecany BX

jeszcze jedna ciekawostka z obozu Olimp, z reguly przyjelo sie na SFD ze nie polecalo sie kolagenu olimp ze wzgledu na nie jasna etykiete na ktorej bylo: hydrolizowana zelatyna, zelatyna,(...reszta skladnikow...)
w takim wypadku lepiej wychodzil preparat Flexit Nutrend w ktorym 100% to bylo hydrolizowanej zelatynki
teraz olimp rowniez zmienil etykiete w swoim kolagenie i jest juz tylko hydrolizowana zelatyna (mam nadzieje, ze w srodku tez nastpila zmiana )
tylko pewnie ten kolagen wejdzie do sprzedazy za pare tygodni, bo przy ostatnim zamowieniu wyslali mi jeszcze stara partie, w starym opakowaniu i ze stara etykieta (tez wyglad i kolorystyka zlapala lekkiego tuningu)

Ekspert -

Odpowiedzi jest na 14 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

NOWE PRODUKTY OLIMP & BX WYMIANA ZDAŃ

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.