chodzi mi o te wolne aminokwasy L-glicyna, L-leucyna, L-lizyna
1167311220000
Yoortshack
Wysłana - 28 grudnia 2006 14:07
zważ, że to są produkty Megabola... każde białko ma aminokwasy... a wiesz dlaczego? bo białko jest zbudowane z aminokwasów. a te wolne aminokwasy... hmmm nie odczujesz ich i tak więc po co...
Zmieniony przez - Yoortshack w dniu 2006-12-28 14:07:37
1167311232000
bic44
Wysłana - 28 grudnia 2006 14:08
kurde najlepiej byłoby to przetestować, problem w tym że przy opini (negatywnej na maxa) jaką cieszy się megabol trudno znaleźć
czyli Wy to odradzacie...? ja chyba skusze sie na tego nitrix'a, kupie z dwie saszetki, wyjdzie z 5 zl i sprawdze czy dziala a te bialko... sam nie wiem ten gainer 737, i te ich sterydy to kpina...
kurde najlepiej byłoby to przetestować, problem w tym że przy opini (negatywnej na maxa) jaką cieszy się megabol trudno znaleźć osobę chętną żeby taki testy ich nowych produktów przeprowadzić. dlatego osobiście się nie wypowiadam na temat tych specyfików. idę dziś na zakupy do witaminki, spytam się czy moźna dostać pojedyncze saszetki tego nitroxa, to kupie z 5 i sprawdze efekt (wiem że 5to mało ale wole nie ryzykować kupując od razu np 30-50 szczególnie że mam już nitro2 zakupione)