Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3547 razy
Ankieta
BARDZO DOBRY
90,91% (10)
DOBRY
9,09% (1)
NIE POLECAM
0,00% (0)
słowa kluczowe: nature  best  isopure  mass 
Autor

NATURE'S BEST Isopure Mass

OS Kogut

Wysłana - 17 października 2006 03:46    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Isopure Mass to odżywka białkowo-węglowodanowa zaprojektowana w ten sposób, aby umożliwić osiągnięcie przyrostów beztłuszczowej masy ciała nawet tym, którzy posiadają z tym ogromne trudności. Adresowana jest do osób z szybkim tempem przemian metabolicznych oraz ze znacznie zwiększonym zapotrzebowaniem na składniki odżywcze – np. ze względu na intensywny tryb życia.

Isopure Mass to preparat, który systematycznie stosowany pozwala skutecznie uzupełniać niedobory substancji odżywczych, a tym samym umożliwia bardziej spektakularną syntezę białek mięśniowych i skutecznie przeciwdziała procesom katabolicznym. Wspomaga również procesy regeneracji wysiłkowej i umożliwia przeprowadzanie intensywniejszych treningów.

Isopure Mass zawiera w składzie wysokiej jakości węglowodany – maltodekstryny, a także białka pochodzące z serwatki. Dodatkowy atut to BCAA i L-glutamina w optymalnych proporcjach, a także niewielka ilość monohydratu kreatyny.
Isopure Mass charakteryzuje się przyjemnymi wariantami smakowymi do wyboru. Jest łatwy do przygotowania, szybko się rozpuszcza i ze względu na wyjątkową przyswajalność składników w nim zawartych, nie obciąża układu pokarmowego i nie powoduje powstawania przykrych dolegliwości gastrycznych.

Wartość odżywcza:
Kalorie 564 Kcal (2358 kJ) / 376 Kcal (1572 kJ)
Białko 44,1 g / 29,4 g
Węglowodany 95,7 g / 63,8 g
Tłuszcze < 1 g / < 1 g
l-glutamina 1500 mg/ 1000 mg
monohydrat kreatyny 1500 mg / 1000 mg
l-izoleucyna 2543,4 mg / 1695,6 mg
l-leucyna 4009,5 mg / 2673 mg
l-walina 2395,5 mg / 1597 mg

Sposób użycia:
Stosować 150-200g w dawkach podzielonych 2-3 razy w ciągu dnia. Po treningu można spożyć większą porcję (100g).

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-10-24 14:22:05
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 marca 2007 20:55 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

trener KiF

Wysłana - 22 marca 2007 20:55    Edytuj Cytuj
Super skład : zero glukozy tylko maltodekstryna !!!
Zawiera tylko izolat białka serwatki !!!

góra-forte

Wysłana - 18 kwietnia 2008 15:19    Edytuj Cytuj
Szkoda ze to nie vextargo ALe same malto i izolat jak na taka game gainerow, to b.dobrze.

Czekolada-mieta-b.fajnie wchodzi.
Waniliowo-smietankowy-j/w ale troche sie pieni.Po za tym wszyskto jak najbarzdiej ok.
Smaki super.

Jedyne co moze powstrzymywac to cena. Ogolnie godny polecenia w 100%.

GÓRA---->I am What I am

dsdamian

Wysłana - 28 kwietnia 2008 14:13    Edytuj Cytuj
fajny jest, tylko po **** te mono tam dali

qnt

Wysłana - 28 kwietnia 2008 15:48    Edytuj Cytuj
Mono to tam sa ilosci śladowe mysle ze takie ilosci sa ok

PePoNeNt

Wysłana - 12 czerwca 2008 08:25    Edytuj Cytuj
jest dobrym uzupelnieniem energii(biorąc pod uwage skład no i moje efekty) lecz moją ocenę bardzo zaniża smak, nie odpowiadał mi zupełnie malinowy a waniliowy był lepszy ale oba mi sie przejadły i z niechęcią po nie sięgałem. porównując go do innych które jadłem nie wypada dobrze pod tym wzgledem, ale smak kwestia gustu wiec nie kazdy musi sie ze mna zgadzac.

http://www.sfd.pl/TEST_%2D_Rywalizacja_NATURE_S_BEST_%2D_MASA%3A_G%C5%82odziu_vs_PePoNeNt_pods%2Estr%2E57_-t403333.html

Vitamin-Shop Słupsk C.H. Passo ul. Tuwima 3/5a
[http://www.sfd.pl/Vitamin%2DShop_S%C5%82upsk_C%2EH%2E_Passo_ul%2E_Tuwima_3-t465690.html]

Perfect Body Center PeP SPORT Słupsk C.H.Jantar ul. Szczecińska 58
[http://www.sfd.pl/PERFECT_BODY_CENTER_nowy_wymiar_sieci_handlowej-t468793-s36.html#post9]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.