Zachodzące słońce często zazdrości wschodzącemu księżycowi. Pozdrawiam ja, Juzew.
1094939312000
kejt
Wysłana - 12 września 2004 02:50
oczywiscie, ze mozna zywiec w ogole, jesli chodzi o wody mineralne, to wybierajcie te, ktore maja stosunkowo duzo magnezu
Ekspert -
1094950232000
SFD
Wysłana - 14 września 2004 00:18
kejt jak zawsze ma racje ale w paru kwestiach pozwole sie wtracic.Power Rade'a nie zaliczylbym do nap typowo energetycznych.2)zawartosc wiekszosci z nich to cos wiecej niz kofeina w dawce 20 mg kofeiny.cesto jest teztiamina ktora bardzo dobrze wplywa na przysadke i osrodki nerwowe.i po trzecienajlepsym na rynku napojem energetycznym jest red bull. jako jedyny robiony jest wedlug scisle ustalonej receptury i starannie dobieranych skladnikow w jakiejs fabryce na slowacji cy tam gdzies natomiast pozostale wsystkie co do jednego (chyba jesce tiger jest z niemczech) sa robione w jedenej wytworni w polsce z jednego prostego wzgledu.proces mieszania odpowiednich skladnikow jest bardzo skomplikowany dlatego nikomu sie nie chce robic tego na wlasna reke.pozdro
1095113935000
rudy_lysy
Wysłana - 13 listopada 2004 14:24
Jak dla mnie najlepszy jest gatorade. Piłem go kilka razy bo nie moge go dostac u siebie. Jest w tej samej cenie co power rade a od razu poczułem różnice (moze to placebo???). Jesli trafi sie wam w rece spróbujcie go - polecam. Pozdro
Nie wszyscy dostaną sie do raju ale patrzeć na gwiadzdy ma prawo każdy
1100352243000
JORDAN23
Wysłana - 13 listopada 2004 16:37
Adi nrXX wiem ze to troche dawno pisales ale naserio jak zacząłes pic danvivę to ci cos pomogło opowiedz mi cos o tym...