Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 20832 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Indywidualne Sporty Ogólnorozwojowe
NAPOJE ENERGETYCZNE - co, jak i który ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: napoje energetyczne który
Autor "NAPOJE ENERGETYCZNE - co, jak i który ?"   

Dzikus90
 Wysłana - 5 lipiec 2004 17:58      [zgłoszenie]

No ja też miałem problem z wyborem napoju dla siebie, jak dobrze, ze są jeszcze takie osoby jak Kejt :)

Ps. Woda z cukrem też dobra :)

Mamy tylko siebie, wielką mamy moc...

przyznaj SOG'a

donald
 Wysłana - 6 lipiec 2004 11:35      [zgłoszenie]

23JUMPMAN, a gdzie mozna kupic tan Vitamin drink? i czy są jeszcze inne wersje tego napoju(np. w puszcze)

SFD FIGHT CLUB
[www.polskieserce.pl]
[www.pajacyk.pl]
[*******/lc22]

przyznaj SOG'a

anka85
 Wysłana - 6 lipiec 2004 11:46      [zgłoszenie]

Kej powiedz mi proszę jak rozpoznać stężenie danego napoju? ..bo jeśli kupuję w sklepie (powiedzmy o takiej nazwie jakiej nie wymieniłaś w poście) to nie wiem jak sprawdzić jego stężenie i proównać do stęż. w organizmie ... nie wiem więc czy jest to hipertoniczny napój czy izotoniczny... ???

przyznaj SOG'a

anka85
 Wysłana - 6 lipiec 2004 11:54      [zgłoszenie]

..o miałam napisać "Kejt" sorki, zjadam ostatnią literkę ;) (no co zgłodniałam )

przyznaj SOG'a

kejt
 Wysłana - 6 lipiec 2004 17:16      [zgłoszenie]

zobacz ile jest garmow weglowodanow na 100ml napoju (powinno byc na skladzie napisane) - napoj izotoniczny ma 7%

przyznaj SOG'a specjaliście

anka85
 Wysłana - 6 lipiec 2004 17:42      [zgłoszenie]

... thnx !!! ... :-]

przyznaj SOG'a

23JUMPMAN
 Wysłana - 6 lipiec 2004 22:50      [zgłoszenie]

Donald JONTO VITAMIN DRINK jest w takim opakowaniu,jak widać na zdięciu.Nie występuje w tabletkach,jak ISOTAR,wyłącznie w proszku.Sypie się jedną łyżeczke od herbaty na 250 ml wody.Można go kupić u Sonbatego- atleta.pl ,sklepiku SFD i w wielu innych.Ma on bardzo bogaty skład,ale żadnych kłopotów żołądkowych nie miałem.Niezależnie ,czy rozpuszczam w 300ml czy 250ml wody.
Pozdrawiam.

"MJ-Greatest to ever
play the game."

przyznaj SOG'a

23JUMPMAN
 Wysłana - 6 lipiec 2004 22:50     
 Usunięta przez kejt za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
[zgłoszenie]

przyznaj SOG'a

DUDEK
 Wysłana - 30 sierpień 2004 12:08      [zgłoszenie]

Właśnie dzisiaj otrzymałem Ionto Vitamin Drink z Vitalmaxa i sobie czytam tego posta o izotonikach a tu taka niespodzianka, widzę, że nie jestem pierwszy . Ja mam smak cytrynowy, wybrał bym inny, ale zapomniałem podać.

Troche przypomina mi to pluszzza.

[motywatortreningowy.blogspot.com/] - prywatna strona, zapraszam

[http://www.facebook.com/pages/SFDPL/310991280212?ref=nf] - SFD.PL na Facebooku!

przyznaj SOG'a specjaliście

anferny
 Wysłana - 30 sierpień 2004 12:37      [zgłoszenie]

Skoro temat został odświeżony to też sie pochwale
Z energetycznych zdecydowanie najlepszy Reedbul,identyczny w smaku ale troche gorszy w działaniu jest Red Energy za tym drugim przemawia jednak cena około 2zł.Podobny w działaniu do poprzednika jest napój Tymbarka(zapomniałem nazwy) ,cena też podobna ale smaków kilka.Bardzo dobry w działaniu prawie jak Reedbull jest Mounte Dew(nie wiem czy dobrze napisałem),jest dużo tańszy około 1zł i w samku też pyszny
Z izotonicznych jak większość Isostar ,przy sotosowaniu po treningu zauważyłem szybszą regeneracje.
Przed treningiem jeśli ma być długi to zdecydowanie Carbo ,najlepiej hi teca

Życie zaczyna się po piędziesiątce...w bicepsie

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 12 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

NAPOJE ENERGETYCZNE - co, jak i który ?

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

<< wiszenie na drążku / Plan na lato >>

Podobne: Macie jakieś swoje fotki ? %-) | SZPAGAT - JAKI TRENING ? | Wyskok na siłowni- Jak ? | PCHNIECIE KULA - co i jak | PODCIĄGANIE NA DRĄŻKU JAKO SPORT | RAMY jakie uzywacie

Warto przeczytać: białko bez diety | wyciskanie na lawce przelicznik | kakao odżywka białkowa banany | masażu | okres przygotowawczy piłka nożna | pas usztywniający kręgłosłup | TRIBUSTERON? 90 | typy budowy | xpander mono | Szukana fraza to: &quot,depilacja laserowa w domu&quot, | hy pro odzywka | split michail | Gothiic | Mezomen | tesc prolangutan | baton batony batoniki | Anabolic O.D. | ko cp | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL