| Autor |
"NAPOJE ENERGETYCZNE - co, jak i który ?" |
|
|
Dzikus90
|
|
No ja też miałem problem z wyborem napoju dla siebie, jak dobrze, ze są jeszcze takie osoby jak Kejt :)
Ps. Woda z cukrem też dobra :)
|
|
|
donald
|
|
|
|
|
anka85
|
|
Kej powiedz mi proszę jak rozpoznać stężenie danego napoju? ..bo jeśli kupuję w sklepie (powiedzmy o takiej nazwie jakiej nie wymieniłaś w poście) to nie wiem jak sprawdzić jego stężenie i proównać do stęż. w organizmie ... nie wiem więc czy jest to hipertoniczny napój czy izotoniczny... ???
|
|
|
anka85
|
|
..o miałam napisać "Kejt" sorki, zjadam ostatnią literkę ;) (no co zgłodniałam )
|
|
|
kejt
|
|
zobacz ile jest garmow weglowodanow na 100ml napoju (powinno byc na skladzie napisane) - napoj izotoniczny ma 7% | |
przyznaj SOG'a specjaliście
|
|
|
|
anka85
|
|
|
|
|
23JUMPMAN
|
|
Donald JONTO VITAMIN DRINK jest w takim opakowaniu,jak widać na zdięciu.Nie występuje w tabletkach,jak ISOTAR,wyłącznie w proszku.Sypie się jedną łyżeczke od herbaty na 250 ml wody.Można go kupić u Sonbatego- atleta.pl ,sklepiku SFD i w wielu innych.Ma on bardzo bogaty skład,ale żadnych kłopotów żołądkowych nie miałem.Niezależnie ,czy rozpuszczam w 300ml czy 250ml wody.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
23JUMPMAN
|
| Wysłana - 6 lipiec 2004 22:50 Usunięta przez kejt za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie] |
| |
|
|
|
DUDEK
|
|
|
|
|
anferny
|