mam dokładnie taki sam proble. dermatolog nie pomoze.
przypisał mi deraxil czy cos w tym stylu....
ale problem jest we wnatrz a nie w samiej skórze dłoni i stóp

to tylko wysusza tkanke i nic poza tym (torszeczke pomaga ale co z tego jak problem jest dalej).
byłam u pewnej pani ktora zna sie na bardzo wielu schorzeniach i powiedziała mi ze problem tkwi w nerkach no i układzie moczowym.
twoj ogrganizm zartuwa sie własnym moczem!!! a co co kolega wyzej napisał ze za duzo pijesz to jest bzdura i idiotyzm!!!!! w takim przypadku trzeba spozywac duze ilości płynów aby organizm sie oczyszczał z mocznika!! to jest duży problem a jestesmy narazeni na powstawanie kamieni w nerkach. proponuje kolego okolo szklanki piwa dziennie oraz herbatki ziołowe moczopendne (ja osobiscie mam tak ze jak wypije piwo to moje rece zaczynaja sie normalnie zachowywac tzn. sa suche!) poczytaj sobie kolego o higienie tego układu i staraj sie przestzegac diety bo nic wiecej ci nie pomoze.
osobiscie ta dolegliwosc juz mnie dobija... ;( znajomi sie pytaja dlaczego nie mam chlopaka a ja poprostu nie moge przez te rece,mam ogromny kompleks jesli chodzi o to heh no ale coz........moze w koncu cos da sie z tym zrobic. ale musze zaznaczyc ze jest coraza lepiej ;D