Ja rowniez chcialem zapytac, jest to dosc kontrowersyjny temat, bo niektorzy mowia, ze jest, ale jak juz sie ktos napali, to mowia, ze nie ma...
Jezeli nikt nie zna w RZSZ Muya Thai prosze o przylaczenie sie do mnie i napisac apelacyjny e-mail do www.muaythai.pl z prosba, o zrobienie czegokolwiek w kierunku zalozenia sekcji muay thai
Podstawa lezy w silnej woli
1097001371000
MMA
Wysłana - 06 października 2004 16:20
Pierwszy przylaczam się do Ciebie.
Przyślij mi SMSa z Twoim e-mailem lub telefonem. Mój numer: 0 608 821 423.
Rzeszów to piękne miasto... ale niestety nie jestem w stanie na razie nikogo tam wyłać... dużo instruktorów aktualnie się szkoli .... może za jakiś czas i Rzeszów...
Biuro PZ Muay Thai www.muaythai.pl one world - one muaythai muaythai against drugs"
:( a gdzie najblizej Rzeszowa moge trenowac Muay Thai ?
perfekcja to nie jest sam muay thai.trenujemy tam kick boxing i muay thai wiec nie ma samych zajec muay thai ale sa rowniez zajecia z kick boxingu.Mi to odpowiada ale jak chcesz sam muay thai to najblizsze misto z treningami muay thai to chyba Bochnia.pozdrawiam.
1097484090000
cieniasss
Wysłana - 11 października 2004 15:51
hm widze, ze tam trenujesz, ale glownie muay, czy glownie kickbox czy po trochu no i jakie koszta?
1097502684000
MMA
Wysłana - 11 października 2004 16:04
Zamieścilem informację o Tarnowie, ponieważ zawodnicy z tamtejszego klubu biorą udzial w zawodach Muay Thai. Nawet w ostatni piątek walczyli w Krakowie na sparingach z Raczadamem i dobrze im szlo.
Jezeli chodzi o Bochnię, to nie slyszalem, żeby ktoś od nich gdzieś startowal. Poza tym to kolejne 40 km od Rzeszowa.
W krakowie bb dobrze im poszlo. poziom trenigow u nas jest bardzo wysoki i to jest ten plus ze jest polaczony muay thai z kickiem (dla mnie to jest plus a napisalem to po to bo niektorzy wola sam czysty muay tahi).jezeli chodzi o pytanie co trenujemy czesciej to odpowiedz nie jest taka prosta bo to zalezy.jak sie ptzygotowyjemy do zawodow w tajskim to trenujemy tajski np od kilku miesiecy jest sam tajski bo zblizaja sie zawody w taju ale po tych zawodach bedziemy sie przygotowywac do zawodow w kicku wiec bedzie wiecej kicka ale napewno beda tez cwiczone elemnty taja ale juz nie tak intensywnie az do kolejnych przygotowan pod zawody albo do okresu wakacji bo wtedy jest rozluznienie treningow i jest duzo thaja.Ale tak jak mowie poziom jest wysoki o czym swiadcza nawte te sparingi ostatnie i sukcesy jakie osiagaja trenujacy w tym klubie tak i w kick boksingu jak i w muay thai. Koszty nie sa wielkie 40 zl na miesiac za 3 treningi w tygodniu - poniedzialek sroda piatek gr poczatkujaca 17 a zaawansowana 18 treningi trwaja godzine. Jezeli chcesz sie zapisac to proponuje jak najszybciej bo grupa poczaykujaca - niewiem czy jestes poczatkujacy czy nie ale jezeli tak to ruszyla juz od wrzesnia i czym dluzej bedziesz zwlekal to wiecej zaleglosci i potemmoze byc kiepsko.hmmm chyb odpowiedzialem na wszsytkie pytania jak nie to pytac a odpowiem.oki to ja pozdrawiam i uciekam spaci zapraszam do nas
1097530019000
cieniasss
Wysłana - 11 października 2004 23:32
Balboa prosze opowiedz mi o tym klubie
1097530327000
cieniasss
Wysłana - 12 października 2004 08:36
ok sorki za ten post ale wyslalismy posta w tym samym czasie :) sluchaj chetnie bym sie z Toba na gadu skontaktowal, jak mialbys kiedys czas to bardzo prosze 1412783