Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 603 razy
słowa kluczowe: muay  thai  pare  pytań 
Autor

Muay Thai - pare pytań ?

Pytaczgazi

Wysłana - 14 maja 2008 13:11    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam
od przyszłego roku przeprowadzam sie do gdańska i chce sie zapisac na MT - nigdy nie trenowałem SW (jest tylko karate u mnie w miescie) tylko siłownia - i tutaj moje pytanie czy mozna sie jakos przygotować do treningów MT przed te kilka miesięcy - rozciąganie kondycja cos jeszcze ?

druga sprawa - czy jest jesli w tyg sa 3-4 treningi MT to jest szansa ,ze na siłowni sie tez cos zbuduje ? (tez 3 treningi np. FBW) przy diecie, odzywkach (bez sterydów) ?

pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 maja 2008 13:34 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kopt

Wysłana - 14 maja 2008 13:34    Edytuj Cytuj
czy mozna sie jakos przygotować do treningów MT przed te kilka miesięcy - rozciąganie kondycja cos jeszcze ?
biegaj i rozciągaj się po bieganiu

jest szansa ,ze na siłowni sie tez cos zbuduje ? (tez 3 treningi np. FBW) przy diecie, odzywkach (bez sterydów) ?
wiele zależy od indywidualnych predyspozycji, ale jest szansa. Zadbaj o regenerację, dobry pobudzacz przedtreningowy typu nano vapor, dobry anabolik potreningowy typu anabolic window i powinno być ok. Do tego np ZMA

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Specjalista -

Pytaczgazi

Wysłana - 14 maja 2008 18:10    Edytuj Cytuj
czyli trening by wyglądał tak:
MT - siłownia - siłownia - MT - MT - siłownia - wolne
to nie za dużo ?

Nikolaj030

Wysłana - 14 maja 2008 20:26    Edytuj Cytuj
za duzo siłki ale te treningi MT to też jak tak masz to trochę problem ja bym zrobił tak na twoim miejscu MT-siłka-wolne-MT-siłka-wolne zresztą rób jak wolisz ale jak dopiero zaczynasz to nie wiem czy będziesz miał tyle siły na dwa razy pod rząd MT albo siłke zreszta zobacz jak sie bedziesz czuł po takim tygodniu najwyrzej sobie coś odejmiesz jak bedzie za ciężko bo kiedyś trzeba odpocząć no nie

Zmieniony przez - Nikolaj030 w dniu 2008-05-14 20:32:41

Kamiru

Wysłana - 14 maja 2008 23:51    Edytuj Cytuj

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Muay Thai - pare pytań ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.