Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mr.Olympia 2007 - Przygotowania Zawodników

SneS

Wysłana - 05 czerwca 2007 23:06    Edytuj Cytuj
tak jak mowisz

ONE WORLD ONE WAY [t]
Ekspert -

gymwarior

Wysłana - 06 czerwca 2007 10:13    Edytuj Cytuj
Ron w tym roku odzyska to co mu niesłusznie zabrano rok wcześniej i pokaże Cutlerowi gdzie jego miejsce w szeregu

Kulturystyka zaczyna się dopiero wtedy, gdy kończy się budowanie masy mięśniowej.
SYNTHOL wywiad z Guy'em Grudy [http://www.sfd.pl/temat295521/]

nr.1

Wysłana - 06 czerwca 2007 11:07    Edytuj Cytuj
Bla Bla Bla Bla.... :)

27 sep - 30 sep

Przestanmy panowie gadac i poczekajmy az sie to rozwinie... slusznie nie slusznie (wg mnie slusznie) Mr.Olympia jest Jay Cutler

Czy bedzie w tym roku okaze sie wiec zaczekajmy do zawodow :)

pozdro

Personal Trainer

It's a BODYBUILDING Thing... You wouldn't understand...
Specjalista -

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 06 czerwca 2007 11:12    Edytuj Cytuj
Ale do tego czasu pogadajmy o tym
Też myślę, że Ronnie ma spore szanse wygrać. Powinien kręcić film pod tytułem "Comeback", jak Arnie

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]

nr.1

Wysłana - 06 czerwca 2007 11:25    Edytuj Cytuj
Pogadajmy tak... ale szczerze juz mnie nudzi... gadanie.. Okradli Rona, Powinni zwrocic jemu "Sandowa" itp itd... zadajmy sobie pytanie kiedy okradziono innych.. Takich jak np. Cutler w 2001, Levrone, Ray, Flex... skonczmy te "trash talk" i rozmawiajmy :) ale argumentujac to co mowimy a nie... ooo bo ja bardziej Colemana lubie.. albo Cutlera... bo ma wieksza lape itp... Dzieki bogu kulturystyka to nie sport kto wiekszy tylko lepszy.. rozbierz kulturyste na czesci miesni i porownaj zobacz jak to wypadnie.. Najsmieszniejsze jest to ze po rozebraniu kulturysty na czesci z zawodowcow IFBB.. najmniej slabych punktow ma....... Chris Cormiere :) i to nie ja powiedzialem :)

Pozdro

Personal Trainer

Specjalista -

scR

Wysłana - 06 czerwca 2007 11:58    Edytuj Cytuj
Tak, powiedzial to Lonnie Teper. Chyba, ze jeszcze o kims innym mowisz? Niestety nie mozna tego w zaden sposob udowodnic (mam na mysli to rozkladanie na czesci i Cormiera) i tak np. o ile mozliwe jest rozwiazanie sporow kto ma wiecej cm w bicepsie, to jednak "pomiar" kto byl lepszy na danych zawodach i ogolnie kto jest lepszym kulturysta zawsze bedzie subiektywnym zdaniem i kwestia gustu.

A temat Coleman vs. Cutler to wywoluje najwieksze klotnie na wszystkich swiatowych forach . Jak dla mnie Ronnie nigdy nie dostal zadnego prezentu od IFBB, jezeli chodzi o wygrana w Mr. Olympia, ale nie wiem, moze ja juz mowie malo obiektywnie? Chociaz staram sie dostrzegac jego slabosci (Ronniego) i doszukiwac sie w Cutlerze tej sylwetki na miare najlepszego, to jednak nie udaje mi sie to. Nawet w 2001 roku.
Ekspert -

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 06 czerwca 2007 12:18    Edytuj Cytuj
tym razem Colemen znów będzie nr one

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"

Gruby92

Wysłana - 06 czerwca 2007 12:23    Edytuj Cytuj
Zgadazam sie z sCr, moim zdaniem jak wygrywał Ronnie tzn. ze był najlepszy, a prezenty dostaje sie na swieta. Kto bedzie najlepszy w tym roku, to sie jeszcze okaze.
Pozdro

Semper Fidelis.
Wielka Polska na wieki!

nr.1

Wysłana - 06 czerwca 2007 15:03    Edytuj Cytuj
Pff no to panowie Jay tez prezentu nie dostal i prosze sie wiexcej nie czepiac... wam wolno mowic ze Coleman nigdy prezentu nie dostal.. a Cutler dostal tak?.. no badzmy powazni.. totalna hipokryzja...!!!

Personal Trainer

Specjalista -

K_u_b_u_ś

Wysłana - 06 czerwca 2007 15:25    Edytuj Cytuj
Zauwazcie ze Martinez pozostaje w cieniu tych dwoch panow mimo ze byl trzeci,zaraz za nimi, i to wlasnie na niego nie stawiam.

Ma czas,ma predyspozycje,ma szanse

'5 serii to zdecydowanie za dużo. Chyba, że na dopingu jedziesz.'

WE LOVE YOU !

Odpowiedzi jest na 140 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mr.Olympia 2007 - Przygotowania Zawodników

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.