Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mr.Olympia 2007 - Przygotowania Zawodników

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 19 czerwca 2007 17:46    Edytuj Cytuj
Szkoda tylko lewej łapy...

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]

wks slask

Wysłana - 19 czerwca 2007 18:28    Edytuj Cytuj
no bicepsy to on ma niezle wystrzelone do gory!!takie bicepsy miec to marzenie...ehh tylko tez brzuch no i lydki dosc odstaja(

ROAD TO MP 2010 :)

Cretino

Wysłana - 19 czerwca 2007 18:29    Edytuj Cytuj
nie wiem jak można uznać krótkie mieśnie za ładne, przepytałem dziś chyba z 30 lasek znajomych i 25 z nich powiedzialo, że podobaja im się dlugie mięśnie, konczyny, smukle (reszta miala to gdzieś)... widać ideał kultyrystyki nie ma nic wspólnego z idealem urody... zreszta nie spotkalem laski, która lecialaby (jesli chodzi tylko o wzgledy fizyczne) na gosci krótkich i krępych :)

SFD

Wysłana - 19 czerwca 2007 18:45    Edytuj Cytuj

osobiscie jestem wrogiem kulturystyki w obecnej formie .. ale żeby pytać lasek o opinie.. przesada Do garów...

a na powaznie - masz racje.. Z tym że w kulturystyce z tego wiem chodzi o MAKSYMALIZACJĘ masy mięsniowej przy minimalizacji tłuszczu - proporcje to w tym momencie trzeci plan, no bo jakie można mieć proporcje jak się waży 130kg przy 180cm? - a 'estetyka' , a już tym bardziej 'estetyka' z punktu widzenia kogoś niezwiązanego z kulturystyką - nie liczy się wogóle.

H2

Wysłana - 19 czerwca 2007 20:24    Edytuj Cytuj
estetyka? ****a to nie fitnes to mają byc wielkie s****iele a co do proporcji nie masz racji zresztą kto powiedzial jak ma wygladac zawodnik z proporcjami jedyny fakt to tem bebech rona zreszta nie tylko niego ale pozatym ten sport idzie w dobrym kierunku

Bartek182

Wysłana - 19 czerwca 2007 22:16    Edytuj Cytuj
krotkich i krepych tzn? napisz cos wiecej kolego? jak wyglada Twoim zdaniem czowiek krótki i krepy?

Binkiel88

Wysłana - 20 czerwca 2007 19:37    Edytuj Cytuj
Cretino, Ronnie nie jest krępy. Ma całkiem długie ręce i nogi.
Ale masz rację że kulturystyka nie jest dla zwykłych ludzi. Chyba każdy zanim zaczą ćwiczyć uważał te wielkie żyły i nogi jak pnie drzew za obrzydliwe. Jednak im bardziej się rozwijał tym jego plany rozbudowy sylwetki szły dalej. Po 2 latach już większość z nas chce wygladać jak Ronnie czy Cutler. Zaczynało się od chęci wyrzeźbienia kaloryferka a skończyło na marzeniach o 60 cm w łapach. Atutem dzisiejszych kulturystów jest zadziwianie publicznosci mamucią masą a nie idealna sylwetka.

A tak nawiasem - strzeliste bicepsy to moim zdaniem wizytówka kulturysty. Nawet jak wyglada sie jak Frank Zane to bez bicepsów jak kule wydaje sie że czegos tu brakuje...

Instruktor kulturystyki i fitness oraz trener osobisty

SFD

Wysłana - 20 czerwca 2007 19:56    Edytuj Cytuj
H2, sam sobie trochę zaprzeczasz - z jednej strony zgoda, to nie fitness, to mają być wielkie s**syny , ale to zaprzecza możliwości żeby jednocześnie mieli proporcje. Chyba że mowa jest po prostu o monstrualnych proporcjach .. Nie można ważyć tyle co 2 zdrowych normalnych ludzi o tym samym wzroście i jednocześnie mieć idealnych proporcji. Osobiście wierzę że jest coś takiego jak idealna waga (nie co do grama ale pewien jej przedział) dla danego człowieka - nie dla każdego, bo zależy od płci, kośćca, budowy, wieku itd. Kulturyści na pewno ją znaacznie przekraczają..

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 20 czerwca 2007 20:48    Edytuj Cytuj
Co to są "idealne proporcje"?

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]

nr.1

Wysłana - 20 czerwca 2007 21:07    Edytuj Cytuj
niech mr_kultura odpowie... fachowiec, krytyk i specjalista od kulturystyki i wygladu..

Personal Trainer

It's a BODYBUILDING Thing... You wouldn't understand...
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 140 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mr.Olympia 2007 - Przygotowania Zawodników

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.