Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Motywacja do grania w Piłke ..

Maciej_gks

Wysłana - 07 lipca 2009 16:10    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mój sezon się skończył miesiąc temu ... potem jeszcze miałem kilka treningów i turnieje ... teraz mam przerwe prawei do końca lipca . Gram sobie na podwórku albo chodze na pobliskie osiedle grać z kumplami (liga podwórkowa, wiecie o co chodzi ; pp) . Ale jak pomyśle sobie że zaraz ma się zacząć nowy sezon i wgl to aż nie chce mi się grać ... nie mam żadnej motywacji i sobie myśle '' po co mam grać ? '' wcześniej nie miałem takiego problemu , nawet koledzy się śmiali że jestem na każdym treningu i się zachowuje jakby od tego treningu zależała moja ''kariera'' ...
Jak wy się motywujecie przed rozpoczynającym sezonem , treningiem lub meczem ?

''Niektórzy uważają, że Piłka Nożna to sprawa życia i śmierci.
Ja uważam, że to znacznie poważniejsza sprawa''
''3/4 życia spędziłem na boisku, resztę zmarnowałem''

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 lipca 2009 22:54 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Abuelo

Wysłana - 07 lipca 2009 22:54    Edytuj Cytuj
Ja z doświadczenia wiem, że by utrzymać motywację nie tylko w dziedzinie sportu muszę mieć wytyczony cel.

Jeśli nie masz celu skąd wiesz dokąd idziesz?

Proponuję Ci zapytać siebie na jakim etapie teraz jesteś a na jakim chcesz być?

Zapisz to sobie na kartce i codziennie sprawdzaj rezultaty.

Dla przykładu średnio robisz 100 żonglerek a chcesz ich robić 250 na koniec lipca zapisz to trenuj i sprawdzaj Twój postęp.

Możesz też biegać z piłką między przeszkodami, zmierzyć czas w jakim to pokonujesz i starać się skrócić go.

"Zawsze bądź sobą chyba, że jesteś do niczego" www.soccertrening.pl

akrolW

Wysłana - 07 lipca 2009 23:06    Edytuj Cytuj
włącz sobie ulubioną muzyczke pomyśl o tym sezonie że warto i moze pomoze :D mi czasami pomaga

Lopos20

Wysłana - 10 lipca 2009 14:12    Edytuj Cytuj
pomyśl że nikt nie dojdzie do niczego bez ciężkiej pracy, widzę że nie że nie opuszczasz treningów to bardzo dobrze świadczy. jeśli ci się nie chce to myśl o tym jak będzie jeśli będziesz siedział na fotelu za 20 lat z pilotem i czipsami. Pomyśl sobie że teraz możesz to jeszcze zmienić

sledz5

Wysłana - 02 sierpnia 2009 18:02    Edytuj Cytuj
ja też to mam ale gdy sobie pomyśle o meczach z niektórymi drużynami (np 12:0) to aż sie chce żyć ;)

LKS Stróża

mihau6

Wysłana - 03 sierpnia 2009 16:34    Edytuj Cytuj
dziwny temat . nie znam ludzi którym na myśl o nowym sezonie nie chce sie grac :) a druga sprawa ze nie znam ludzi którzy sie smieja z piłkarza który systematycznie podnosi swoje umiejetnosci na treningach ! dla mnie conajmniej chore ;p

-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Piłka :***

Ronaldo08

Wysłana - 04 sierpnia 2009 19:27    Edytuj Cytuj
trenuj bracie

Klipu

Wysłana - 03 października 2009 22:40    Edytuj Cytuj
mi wygrane po 12:0 nie sprawiaja zadnej przyjemnosci

Marshall07

Wysłana - 03 października 2009 22:51    Edytuj Cytuj
ja trenuje Rugby mi zawsze przed treningiem kiedy nie chce sie trenowac pomaga filmik, jakies piekne szarze, przylozenia, podwyzszenia, akcje do tego swietny podklad i od razu mam zajawke na "To my rugbysci":D

"W człowieku toczy się walka tego, co godne pochwały, z tym, co zasługuje na naganę..."

Dziennik:
[http://www.sfd.pl/temat681966/]

browar26

Wysłana - 04 października 2009 22:44    Edytuj Cytuj
heh. najwazniejsza motywacja... tylko ze nie zawsze popmaga jak jestes zmotywowany a na ławce trener i tak cie opiernicza..reszta robi takie same bledy wszystko jest ok zdarza sie a jak ja cos złego zrobie to juz słysze z ławki ku..czasami sobie mysle ze moze to faktycznie koniec, ze nie ma sensu sie przykładac..a tez staram sie chodzic na wszytskie treningi...

hachitow

Wysłana - 11 października 2009 23:08    Edytuj Cytuj
Ja sie motywuje tym ze chlopak mojej mamy Argentynczyk gra w jednym z czolowych 1 ligowych zespolow i jest tam liderem, obiecalm sobie ze jak pojda na emeryture to ich utrzymam, ale ostatnie 1,5miesiaca nie trenowalem bo - nie chialo sie ;// Co sie ze mna dzieje ? Wiem ze cienko w szkole inalogowo siedze przy kompie, da sie to zmienic ? W tamtym sezonie bylem w pierwszej 10 mojej ligi jesli chodzi o umiejetnosci. Pomocy ;(

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Motywacja do grania w Piłke ..

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.